.

.

Легура на дијамантски дијаманти за сликање на хартија цвеќиња и трева, делумно специјално сликарство на ринестон по број DIY дијамантски уметнички комплети за возр?

Легура на дијамантски дијаманти за сликање на хартија цвеќиња и трева, делумно специјално сликарство на ринестон по број DIY

DEN 175.84

Пристапност
Залиха

Комплет за сликање на дијаманти : Плеска на дијаманти, силна трета димензија; Совршен натпревар во боја, живописна слика со дијамантска слика Никогаш нема да избледи, повеќе живописни и брилијантни од дијамантите на смолата. Вежба за сликање со дијаманти со дијаманти со високо чисто платно за печатење масло е водоотпорно, па дури има дури и текстура, самата шема има леплива позадина и пластика за да ја задржи сликата леплива, а потоа скапоцените камења ќе се држат, така што ќе можете лесно да ја завршите сликата. Исклучително и креативно DIY дијамантски сликарство : генијалност, сјај во светлина, доживејте чувство за достигнување, научете да го намалите стресот, емоционалното прилагодување, уникатните сјајни смоланини уникатни сјај е заслепувачки, сјае во светлината, во моментов е најпопуларна декорација на DIY. Најдобра декорација на домот : Сликарството со дијаманти за вкрстено бод е совршено за украсување на вашата дневна соба или спална соба, направете ја вашата просторија за цртање, спална соба и други места за да одговараат на различен стил на декорација да станат вести. Одлична идеја за подароци : Дијамантските уметности ќе бидат прекрасни подароци за семејството и пријателите. Ве молиме, бидете забележани дека рамката не е вклучена. Комплет за сликање на дијаманти : Плеска на дијаманти, силна трета димензија; Совршен натпревар во боја, живописна слика со дијамантска слика. Никогаш нема да избледи, повеќе живописни и брилијантни од дијамантите на смолата. Вежба за сликање со дијаманти со дијаманти со високо чисто платно за печатење масло е водоотпорно, па дури има дури и текстура, самата шема има леплива позадина и пластика за да ја задржи сликата леплива, а потоа скапоцените камења ќе се држат, така што ќе можете лесно да ја завршите сликата. Исклучително и креативно DIY дијамантски сликарство : генијалност, сјај во светлина, доживејте чувство за достигнување, научете да го намалите стресот, емоционалното прилагодување, уникатните сјајни смоланини уникатни сјај е заслепувачки, сјае во светлината, во моментов е најпопуларна декорација на DIY. Најдобра декорација на домот : Сликарството со дијаманти за вкрстено бод е совршено за украсување на вашата дневна соба или спална соба, направете ја вашата просторија за цртање, спална соба и други места за да одговараат на различен стил на декорација да станат вести. Одлична идеја за подароци : Дијамантските уметности ќе бидат прекрасни подароци за семејството и пријателите. Ве молиме, бидете забележани дека рамката не е вклучена. Карактеристики : Ако сакате да го направите вашиот дом поубав и шарен, сликарството со дијаманти може да ви помогне да ја додадете декорацијата за gaiety. DIY сликарство, оригиналност, сликарство и смола од смола, заслепувачки од смола, заслепувачки, уникатен сјај, сјајна светлина, е најпопуларен накит за DIY во моментов.

Параметри на производот

Material:
rhinestones + canvas
Project type:
5D Diamond Painting
Color:
as shown
Diamond type:
Partial Special diamond
Canvas size:
Approx. 30x40cm/11.8x15.7in (1cm=0.39in)
Space:
living room / bedroom / classroom / entrance
DIY Diamond Painting steps:
1. Open the box, check the kits whether complete;:
2. According to the color code, choose a color into the plate;If you paste the same color at the same time, you can increase the speed;:
3. Find the symbols in picture, beginning paste until finish it;:
4. When you finish it,put some books on top, let it more firmly;:
5. Congratulations, you can go framed up and decorate your home now!:
Preventive measures of DIY Diamond Painting:
1. Refer to the previous operation steps.:
2. If you don't know what the color, please refer to the color chart.:
Tips:
We sell the resin diamonds, semi-finished products, not including frames! Diamond Painting, only needs DIY sticking diamond.:
This is DIY Diamond Painting. It's not finished. You need to do it yourself.:
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Package includes:
1 X Diamond Painting (diamonds need to be pasted):
1 Set X Diamond Painting Tools :
Слична стока