.

.

Машина за отстранување на лакови за нокти за пареа, машина за отстранување на лакови за отпуштање на пареа Професионална ергономска машина за отстранување на нокт?

Машина за отстранување на лакови за нокти за пареа, машина за отстранување на лакови за отпуштање на пареа Професионална ергономска

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Машината за пареа за нокти : Машината за отстранување на лакот на пареата за нокти помага во омекнувањето на лаковите за нокти на гел и лесно да се подигнат и да се лизгаат ноктите без комплицирани чекори Лесно работење : Машината за отстранување на ноктите за пареа гел е лесна за употреба и брзо се отстранува без да се оштети ноктот. Безбедно за вас : Машината за пареа за нокти ви овозможува да ги отстраните ноктите без да го допирате отстранувачот на лак за натопување на ноктите и не му штети на кожата на вашите раце. Ергономски дизајн : Машината за отстранување на лакови за полити за пареа е ергономски дизајнирана за удобен зафат и заштедува време и напор. Деликатен изглед : Машината за отстранување на ноктите на пареа има нежен изглед и е компактен и преносен, што го прави особено погоден за салони за нокти. Лесно работење : Машината за отстранување на ноктите за пареа гел е лесна за употреба и брза за отстранување без оштетување на ноктот. Ергономски дизајн : Машината за отстранување на лакови за полити за пареа е ергономски дизајнирана за удобен зафат и заштедува време и напор. Безбедно за вас : Машината за пареа за нокти ви овозможува да ги отстраните ноктите без да го допирате отстранувачот на лак за натопување на ноктите и не му штети на кожата на вашите рачни страни.

Параметри на производот

Item Type:
Steam Off Gel Polish Remover Machine
Material:
Plastic
Package List:
1 xSteam Off Gel Polish Remover Machine:
Слична стока