.

.

Кабинет за складирање на чевли со мониблум бамбус, слободен организатор на чевли од 5 нивоа за 16-20 пара дневна соба влезна канцеларија канцеларија за балкон во спал?

Кабинет за складирање на чевли со мониблум бамбус, слободен организатор на чевли од 5 нивоа за 16-20 пара дневна соба влезна канцеларија канцеларија

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Материјал - Направен од природен бамбус, повеќестепена решетката за чевли е безбеден и еколошки Бидејќи прифаќа природна боја, повеќе не се грижи за вашето семејство и за вашата физичка и ментална безбедност. Голем капацитет - повеќеслојни полици за чевли и мазна countertop не само што обезбедуваат доволно држење и простор за прикажување за чување потпетици, чевли, торби и украси, туку и одлични за добра циркулација на воздухот. Лесно за инсталирање - Ние ги нудиме сите додатоци за склопување за оваа ставка, само треба да ја следите деталната инструкција за текст на сликата за да ја завршите инсталацијата. Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не. Multifunctional - The freestanding floor storage cabinet can be placed in the bathroom, living room, kitchen, entryway, bedroom for toiletries, decorative items, spices and small appliances, books, shoes, sneakers, sandals, boots, bags, umbrellas, storage box, итн. Функција-решетката за чевли со слободна состојба е полу-затворен дизајн, кој може да спречи предмети да паднат од полицата и да избегнуваат обојување на идот. Целокупниот дизајн на кабинетот за чевли е едноставен и стилски, што може да се совпадне со каква било декорација и стил на мебел. Материјал - Направен од природен бамбус, повеќестепена решетката за чевли е безбеден и еколошки. Бидејќи прифаќа природна боја, повеќе не се грижи за вашето семејство и за вашата физичка и ментална безбедност. Голем капацитет - повеќеслојни полици за чевли и мазна countertop не само што обезбедуваат доволно држење и простор за прикажување за чување потпетици, чевли, торби и украси, туку и одлични за добра циркулација на воздухот.

Параметри на производот

Слична стока