.

.

Индивидуално камшик, кластерско трепки, 240 парчиња лажни трепки за лансирање на лансирање поставени 12 реда разновидни должини рамни корени зашилени краеви мешани ?

Индивидуално камшик, кластерско трепки, 240 парчиња лажни трепки за лансирање на лансирање поставени 12 реда разновидни должини рамни

DEN 158.72

Пристапност
Залиха

Различни должини : Секој стил доаѓа со пет должини на лажни трепки, 8мм, 10мм, 11мм, 12мм, 13мм и 14мм Различни должини ви овозможуваат да ги прилагодите должината на камшикот и полнотата. Количина на производот : ќе добиете 12 реда лажни трепки со различна должина, вкупната количина е 240 парчиња, што е доволно за да го користите за некое време. Проширете ги трепките : Подобрете ја должината и волуменот на камшикот за лесно постигнување на екстензии на камшик. Кластери со камшик со рамни корени и засилени краеви имитираат вистински трепки. Широко користено : Може да се користи за свои екстензии на трепките, салон за трепки до проширување на трепките на клиентот, реквизити за обука на институции за тренинг на трепки, употреба на салон за шминка, итн. Лесни : Нашите лажни трепки обезбедуваат најлесно и најудобно искуство со носење за вас, оставајќи ги очните капаци . Различни должини : Секој стил доаѓа со пет должини на лажни трепки, 8мм, 10мм, 11мм, 12мм, 13мм и 14мм. Различни должини ви овозможуваат да ги прилагодите должината на камшикот и полнотата. Количина на производот : ќе добиете 12 реда лажни трепки со различна должина, вкупната количина е 240 парчиња, што е доволно за да го користите за некое време. Проширете ги трепките : Подобрете ја должината и волуменот на камшикот за лесно постигнување на екстензии на камшик. Кластери со камшик со рамни корени и засилени краеви имитираат вистински трепки. Широко користено : Може да се користи за свои екстензии на трепките, салон за трепки до проширување на трепките на клиентот, реквизити за обука на институции за тренинг на трепки, употреба на салон за шминка, итн. Лесни : Нашите лажни трепки обезбедуваат најлесно и најудобно искуство со носење за вас, оставајќи ги очните капаци . Проширете ги трепките : Подобрете ја должината и волуменот на камшикот за лесно постигнување на екстензии на камшик. Кластери со камшик со рамни корени и засилени краеви имитираат вистински трепки.

Параметри на производот

Item Type:
Individual Lashes
Product Material:
Fiber
Product Quantity:
240pcs
10D Eyelash Length:
Approx.
8mm / 0.31in:
10mm / 0.39in:
11mm / 0.43in:
12mm / 0.47in:
13mm / 0.51in:
14mm / 0.55in:
20D Eyelash Length:
Approx.
8mm / 0.31in:
10mm / 0.39in:
11mm / 0.43in:
12mm / 0.47in:
13mm / 0.51in:
14mm / 0.55in:
Uses:
For oneself grafting eyelashes, beauty eyelash store to customer grafting eyelashes, beauty eyelash training machine training props, makeup salon use.
Package List:
1 x Box of Individual Lashes Cluster:
Слична стока