.

.

Притиснете Ја Корпата За Отпадоци Од Типот На Капакот На Пружината,Пластиката,Обликот На Тркалезната Кофа,Мирисот На Блокот,Со Отстранлива Внатрешна Кофа, Корпа З?

Притиснете Ја Корпата За Отпадоци Од Типот На Капакот На Пружината,Пластиката,Обликот На Тркалезната Кофа,Мирисот На Блокот,Со

DEN 990.40

Пристапност
Залиха

Висококвалитетна тока за печатот, по 50000 тестови за печатот, издржлива. Висината е умерена, може да се постави веднаш до масата и столот, а ѓубрето можете да го фрлите во кофата со посегнување. Отстранете ја надворешната обвивка и ставете вреќа за ѓубре во внатрешната кофа за да го олесните отстранувањето и замената на ѓубрето. Внатрешното буре е изработено ОД ПП, со дупки од двете страни за пренослива употреба, а две кеси за ѓубре може да се вметнат во средната преграда. Поудобно е да се чува ѓубре кога се користи во кујната. Складирањето во бањата, прекрасната атмосфера, ја прават вашата визија за бања поудобна. Висококвалитетна тока за печатот, по 50.000 тестови за печатот, издржлива. Висината е умерена, може да се постави веднаш до масата и столот, а ѓубрето можете да го фрлите во кофата со посегнување. Отстранете ја надворешната обвивка и ставете вреќа за ѓубре во внатрешната кофа за да го олесните отстранувањето и замената на ѓубрето.

Параметри на производот

Слична стока