.

.

СОЛУСТ Таблет Држач Држач За Таблети Држач За Таблети Држач ЗА Таблети Држач За ТАБЛЕТИ Тв Полица Панч Бесплатен Пластичен Монитор Монтирање Организатор Држач ЗА ?

СОЛУСТ Таблет Држач Држач За Таблети Држач За Таблети Држач ЗА Таблети Држач За ТАБЛЕТИ Тв Полица Панч Бесплатен Пластичен Монитор Монтирање

DEN 319.84

Пристапност
Залиха

ОВА Е тв полица изработен од абс материјал, издржлив за употреба. Со конкавно-конвексен дизајн на површината против лизгање, држете ги работите стабилни на полицата. Можете да го инсталирате НА ТЕЛЕВИЗИЈА или монитор без дупки, многу погодно. Лесно се инсталира, достигнувајќи ги работите на дофат на раката. Површина за текстура против лизгање, инсталација без удар, погодна за употреба. ОВА Е тв полица. изработен од абс материјал, издржлив за употреба. Со конкавно-конвексен дизајн на површината против лизгање, држете ги работите стабилни на полицата. Можете да го инсталирате НА ТЕЛЕВИЗИЈА или монитор без дупки, многу погодно. Лесно се инсталира, достигнувајќи ги работите на дофат на раката. Површина за текстура против лизгање, инсталација без удар, погодна за употреба. Карактеристики-Материјал : АБС-Боја : Црна Големина : 30,00Х11, 30Х2, 00см/ 11, 79Х4, 44Х0, 79во Пакет, Вклучувајќи 1 х тв полица.

Параметри на производот

Слична стока