.

.

MXR M82 бас Плик за филтрирање на плочки за филтрирање на педали со напојување со напојување со AC/DC адаптер за 9 волти DC 1000MA, 2 метални кабли за гитара за гитара и 6 избор ?

MXR M82 бас Плик за филтрирање на плочки за филтрирање на педали со напојување со напојување со AC/DC адаптер за 9 волти DC 1000MA,

DEN 2719.84

Пристапност
Залиха

Пакетот вклучува 6 разновидни избори за данлоп, 2 кабли за лепенка и напојување со 9 V Звучи класичен аналоген филтер за пликови. Наменето за бас без низок крај на бучавата. Компактен и лесен за употреба дизајн. Вистинско префрлување на бајпас. Пакетот вклучува 6 разновидни избори за данлоп, 2 кабли за лепенка и напојување со 9 V. Звучи класичен аналоген филтер за пликови. Наменето за бас без низок крај на бучавата. Компактен и лесен за употреба дизајн. Вистинско префрлување на бајпас. Филтерот за бас плик MXR обезбедува класичен аналоген филтер за пликови звучи во лесен за употреба и компактен педал дизајниран специјално за бас. Одделни контроли на суви и ефекти ви овозможуваат да бирате во совршена мешавина на ефективни и директни сигнали, за да можете да го донесете фанк без да го изгубите нискиот крај. Неговиот широк спектар на тонови на филтерот може да се обликува со контроли на распаѓање и Q, а едноставен пресврт на копчето за чувствителност може да го прилагоди педалот за вашиот напад-како и да се прилагоди за пасивни или активни баси.

Параметри на производот

Слична стока