.

.

Случај Njjex Компатибилен За iPhone 14 Pro Max 6.7 2022, за iPhone 14 Pro Max Футрола За Клипови За Ремени, Вграден Заштитник На Екранот Отпорен На Удари Тешка Заклучување На Вртливата Ф?

Случај Njjex Компатибилен За iPhone 14 Pro Max 6.7 2022, за iPhone 14 Pro Max Футрола За Клипови За Ремени, Вграден Заштитник На Екранот Отпорен

DEN 239.84

Пристапност
Залиха

Iphone 14 Pro Max [67 Инчи], Совршено Се Вклопуваат ВО&T Sprint Verizon Tracfone, Metro PCS, Virgin, Boost International отклучен Крикет Сад Мобилни Директно Разговор Сите Превозници. Flopster Со ремен-Клип За Футрола За Заклучување Може да ротира 360 степени, а слојот на футролата може лесно да се закачи со задоволувачко дејство на лизгање и заклучување. Совршено Постојано стегање на вашата торба, џеб и торби. На задната страна За хоризонтална положба за гледање овозможува без раце искуство за гледање при стриминг. Штандот е компатибилен со целата мазна површина. "Трослојна Одбрана" Овој случај доаѓа со внатрешна обвивка, надворешен капак и заштитник на екранот на допир, Вградениот Заштитник На Екранот ќе го заштити екранот на вашиот уред од гребење на површината. Expless Loust Access_ Совршено совпаѓање И вклопување за уред кој исто така го задржува лесниот пристап до сите функционалности, вклучувајќи ги сите копчиња, камера, приклучок за слушалки, звучници, микрофон и порта за полнење. Iphone 14 Pro Max [6.7 Инчи], Совршено Се Вклопуваат ВО&T Sprint Verizon Tracfone, Metro PCS, Virgin, Boost International отклучен Крикет Сад Мобилни Директно Разговор Сите Превозници. Flopster Со ремен-Клип За Футрола За Заклучување Може да ротира 360 степени, а слојот на футролата може лесно да се закачи со задоволувачко дејство на лизгање и заклучување. Совршено Постојано стегање на вашата торба, џеб и торби. На задната страна За хоризонтална положба за гледање овозможува без раце искуство за гледање при стриминг. Штандот е компатибилен со целата мазна површина. "Трослојна Одбрана" Овој случај доаѓа со внатрешна обвивка, надворешен капак и заштитник на екранот на допир, Вградениот Заштитник На Екранот ќе го заштити екранот на вашиот уред од гребење на површината. Expless Loust Access_ Совршено совпаѓање И вклопување за уред кој исто така го задржува лесниот пристап до сите функционалности, вклучувајќи ги сите копчиња, камера, приклучок за слушалки, звучници, микрофон и порта за полнење.

Параметри на производот

Слична стока