.

.

Y8HM Магија Прозорец Жлебот Чистење Четка Сетови, 4 Пакет Рачни Пукнатина Прозорец Песна Чистење Четки со 8 Парчиња Замена Чистење Крпа + 1 Парчиња 2 во 1 Прашина Чистењ?

Y8HM Магија Прозорец Жлебот Чистење Четка Сетови, 4 Пакет Рачни Пукнатина Прозорец Песна Чистење Четки со 8 Парчиња Замена Чистење Крпа +

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

Quage вклучува дека ќе добиете 4 пакети рачни четки за чистење на жлебот на прозорецот, 8 парчиња замена за чистење крпа, 1 парчиња 2 во 1 четки за прашина ●Материјал за производи●четките за чистење на жлебот на магичниот прозорец се направени од пластика и крпа за чистење, а четката за прашина е изработена од пластична рачка + најлонски влакна. ●Лесно за чистење И Еднократно Користење Четките за чистење на патеката на прозорецот имаат силна моќ за чистење, многу е лесно да се отстрани прашината од жлебот на прозорецот. главата на четките може да се пере и замени, совршена алатка за чистење во домаќинството. ①Широко Користени Четките за чистење прозорци имаат ултра фина крпа за чистење што може лесно да ги отстрани маснотиите и нечистотијата од отворите на прозорецот, ролетните, отворите за проветрување, лизгачките врати, вратите за туширање, фрижидерите, тастатурите, мијалниците итн. можете исто така да користите сува четка или влажна четка според фактичката состојба. Ако е тешко да се отстранат тврдоглавите дамки, можете да ја натопите четката во течноста и потоа да ги исчистите. ●Четка за сад за прашина 2-во-1,повеќенаменска четка за одвојување што може да се одвои, стегната заедно за компактно складирање и употреба. Четка за чистење на едниот крај за да ја избришете лабавата нечистотија, а другиот крај стругалка за да ја отстраните тврдоглавата нечистотија. Лесно се чисти во тешко достапни области и мали празнини/отвори. Идеален за внесување заптивки на прозорци и траги од стаклени врати. Четката може да се закачи и складира, што го прави чистењето поудобно. Quage вклучува дека ќе добиете 4 пакети рачни четки за чистење на жлебот на прозорецот, 8 парчиња замена за чистење крпа, 1 парчиња 2 во 1 четки за прашина. ●Материјал за производи●четките за чистење на жлебот на магичниот прозорец се направени од пластика и крпа за чистење, а четката за прашина е изработена од пластична рачка + најлонски влакна. ●Лесно за чистење И Еднократно Користење Четките за чистење на патеката на прозорецот имаат силна моќ за чистење, многу е лесно да се отстрани прашината од жлебот на прозорецот. главата на четките може да се пере и замени, совршена алатка за чистење во домаќинството.

Параметри на производот

Слична стока