.

.

Јорик Црн Сува Дијамант Битови Во Собата, 10 ПАРЧИЊА 3/16 5мм Дијамант Дупка Видов Комплет Со Шише За Складирање За Гранит Мермер Плочка Керамички Камен Стакло Тврди М?

Јорик Црн Сува Дијамант Битови Во Собата, 10 ПАРЧИЊА 3/16 5мм Дијамант Дупка Видов Комплет Со Шише За Складирање За Гранит Мермер

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

· Пакетот Вклучува : 10 компјутер 3/16 "(5мм) хексадецимален стебло сува дијамант јадро вежба битови Големи количини, можат да ги задоволат вашите потреби. Издржлив : Комплетот За Дупчалки Со Дијаманти Со Триаголен Стебло Е Изработен Од Цементирани Карбидни Врвови Со Запечатен Восок За Ладење Внатре, Кој Го Топи И Лади Лицето За Сечење При Суво Дупчење; Водата Може Да Се Користи Како Дополнителна Течност За Ладење За Да Се Продолжи Животниот Век На Вежбата. Надграден Дизајн : Специјалниот Дизајн На Спиралниот Жлеб На Врвот На Тули Е Корисен За Отстранување На Чип Мазно И Брзо Дупчење. Широко Применливо : Сетот За Вежби Со Сув Дијамант Со Повеќе Големини Може Да Се Користи За Дупчење И Чистење На Тврди Материјали, Особено Погоден За Плочки, Порцелан, Гранит, Керамика, Мермер, Тули, Стакло Итн. Забелешка : Не Е Погодна За Дрво. Широко Компатибилност : Црната Дијамантска Вежба е Дизајнирана со тркалезно Стебло, Кое Има Поголема Цврстина и Е Компатибилно со Повеќето Машини како Што се Рачни Вежби и Вежби за Клупи. Црната Тркалезна Дијамантска Вежба За Стебло Доаѓа Со Шише За Складирање, Кое Е Лесно За Носење И Складирање. Широк Спектар На Употреба : Нашите Дупчалки За Суви Дијаманти Се Вакуумски Лемени, Така Што Вежбата Може Да Пресече Потешки Материјали На Повисоки Температури. Идеален За Дупчење Гранит, Керамика, Стаклен Камен И Мермерни Плочки И Слични Материјали (Не Е Погоден За Дрво). Кога Украсувате Ѕидови Од Кујна Или Бања Или Фиксирате Огледала Или Инсталирате Тушеви Во Бањи, Треба Да Дупчите Дупки Во Огледала Или Плочки Без Да Ги Скршите, Затоа Треба Да Ги Користите Овие Дијамантски Парчиња За Да Ги Направите Тие Дупки Многу Прецизни.

Параметри на производот

Слична стока