.

.

ОБЕТКИ ЗА УКРАСИ ТОПБАТИЈА 2 Комплети Акрилни Обетки Држач За Држач За Уши Столпчиња За Прикажување Решетка За Маса Обетка За Накит Решетка За Накит Организатор Об?

ОБЕТКИ ЗА УКРАСИ ТОПБАТИЈА 2 Комплети Акрилни Обетки Држач За Држач За Уши Столпчиња За Прикажување Решетка За Маса Обетка За Накит

DEN 137.76

Пристапност
Залиха

Убав организатор на накит за вашите обетки, нараквица и прстени итн Едноставен, но исклучителен транспарентен дизајн, совршен за складирање или прикажување на вашиот омилен накит за уши. Штандовите за прикажување обетки се одлични за индивидуални, продавници за малопродажба или дисплеи за занаетчиство. Елегантен рустикален дизајн одговара на секој декор на собата. Нанесете на обетки, може да го направи вашиот накит стабилен на решетката и погоден за разни обетки. Опис висок и низок штанд за прикажување накит, има прекрасен и елегантен акрилен материјал, едноставен и корисен дизајн, совршен за складирање или прикажување на вашиот омилен накит, како обетки, нараквица и клучеви итн. Одлична идеја за подарок за Денот на Вљубените, Денот на Мајката, Денот на Благодарноста, Божиќ, роденден или која било пригода.Карактеристики-Боја : како што е прикажано.- Материјал : Акрилик.- Големина : 3,7 х 3 х 15см; 3,7 х 3 х 11см; 3,7 х 3 х 9см.

Параметри на производот

Слична стока