.

.

Лисонгзижи Решетка За Сушење Садови За Дезинфекција, Пластичен Шкаф За Складирање Од 2 Нивоа, Решетка За Одвод На Кујна Со Капак На Капакот Дезинфицирајте Шкаф За Ч?

Лисонгзижи Решетка За Сушење Садови За Дезинфекција, Пластичен Шкаф За Складирање Од 2 Нивоа, Решетка За Одвод На Кујна Со Капак

DEN 712.00

Пристапност
Залиха

●Силна Дезинфекција, Може Да Ја Инхибира Репликацијата На Бактериите ●Решетката За Садови За Дезинфекција има Функции На Сушење, Дезинфекција, Стерилизација и Складирање.Вградениот Генератор На Негативни Јони Ослободува Голема Количина Негативни Јони За Ефикасно Прочистување на Мирисот На Садовите По Дезинфекција и Прочистување На Внатрешниот Мирис на Машината. # Двојно Зајакнување На Сушењето. Нема Потреба Да Се Избрише Сува, Без Одвод, Измијте Директно во Машината. Сушење на 360 ° Циркулација На Воздухот, Сушење На Воздухот, Избегнување На Секундарно Загадување на Садовите и Обезбедување Дека Садовите Не Се Оштетени со Печење На Висока Температура. Пп+Пет Пластична Заштитна Обвивка, Отпорна На Абење и Армирано Ротирачко Вратило, Стабилна, Издржлива, Долг Работен Век.Решетка За Садови со голем капацитет, Погодна за 4-6 Луѓе Да Користат Автоматска Вентилација, За Да Избегнат Херметички Во Внатрешноста на Машината и Да ја Одржуваат Сува. ●Силна Дезинфекција, Може Да Ја Инхибира Репликацијата На Бактериите. ●Решетката За Садови За Дезинфекција има Функции На Сушење, Дезинфекција, Стерилизација и Складирање.Вградениот Генератор На Негативни Јони Ослободува Голема Количина Негативни Јони За Ефикасно Прочистување на Мирисот На Садовите По Дезинфекција и Прочистување На Внатрешниот Мирис на Машината. # Двојно Зајакнување На Сушењето. Нема Потреба Да Се Избрише Сува, Без Одвод, Измијте Директно во Машината. Сушење на 360 ° Циркулација На Воздухот, Сушење На Воздухот, Избегнување На Секундарно Загадување на Садовите и Обезбедување Дека Садовите Не Се Оштетени со Печење На Висока Температура. Пп+Пет Пластична Заштитна Обвивка, Отпорна На Абење и Армирано Ротирачко Вратило, Стабилна, Издржлива, Долг Работен Век.

Параметри на производот

Material:
PP+PET
Color:
White
Charging Method:
USB
Weight:
4.8 Lb / 2.2 Kg
Service Life:
More Than 10 Years
Function:
For Kitchen Storage Bowls, Saucers, Cups, Knives and Forks, Cups
The Package Includes:
1x Disinfection Dish Drying Rack :
Слична стока