.

.

FtVogue Пластично заварување ленти ленти Заеднички пластични заварувачки шипки комплети ABS PP PU PA PA PC PC PC PC TPO за одржување на браник, 106PCS 7 типови, други рачни алатки и до?

FtVogue Пластично заварување ленти ленти Заеднички пластични заварувачки шипки комплети ABS PP PU PA PA PC PC PC PC TPO за одржување на браник,

DEN 278.24

Пристапност
Залиха

Употреба на мрежа од не'рѓосувачки челик : можете да ја исечете мрежата од не'рѓосувачки челик до големината и да ја поставите во областа за поправка за да ја зголемите јачината и издржливоста на заварувањето и може да се користи за термопластични поправки Употреба на мрежа од не'рѓосувачки челик : можете да ја исечете мрежата од не'рѓосувачки челик до големината и да ја поставите во областа за поправка за да ја зголемите јачината и издржливоста на заварувањето и може да се користи за термопластични поправки. Предност : прачките за заварување имаат добра цврстина и стабилна изолација, не се лесни за носење и возраст и се погодни за поправка на оштетените пластични делови изработени од пластика. Задоволни различни потреби : Сетот содржи вкупно 106 парчиња пластични шипки за заварување, 12 бои и 7 видови пластични материјали, со доволно количина на секоја шипка за заварување. Вклучени додатоци : Лента за фолија и сунѓер се исто така вклучени во комплетот за да ја поправат оштетената локација и да ја исчистат поправената површина за заварување. Спецификација : Тип на ставка : Пластичен материјал за шипки за заварување : ABS, PP, PU, ​​PE, PA, PC, TPO, не'рѓосувачки челик, алуминиумска фолија, шипки за заварување со кружни сунѓери (по 8 п.

Параметри на производот

Item Type:
Plastic Welding Rod
Material:
ABS, PP, PU, PE, PA, PC, TPO, stainless steel, aluminum foil, sponge
Round Welding Rods(8PCS Each):
ABS
PP Material Flat Welding Rods(10PCS Each):
White, blue, green, red, yellow
Package List:
5 x Stainless Steel Mesh :
5 x Aluminum Foil Tape :
4 x Sponge:
56 x Round Welding Rod(8PCS each of 7 colors):
50 x Flat Welding Rod(10PCS each of 5 colors):
Note:
Manual measurement, there may be errors in size. :
Слична стока