.

.

3 IN1 Монитор за квалитет на воздухот CO2 Мерач Дигитална температура на влажноста на влажноста Тестер Мултифункционален преносен преносен детектор на јаглерод диок?

3 IN1 Монитор за квалитет на воздухот CO2 Мерач Дигитална температура на влажноста на влажноста Тестер Мултифункционален преносен преносен

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

【Сензор за јаглерод диоксид】 1 Точност на сензорот : Мерачите на дигитален јаглерод диоксид на сензорите треба да обезбедат точни читања за мерење на концентрациите на јаглерод диоксид во тековната околина. Затоа, точноста на сензорот е клучна. 【Сензор за јаглерод диоксид】 2. Брзина на одговор : Брзината на одговор на дигиталниот инструмент на сензорот за дигитален јаглерод диоксид треба да биде брза, способна брзо да ги открие и да одговори на промените во концентрацијата на јаглерод диоксид во околината. 【Сензор за јаглерод диоксид】 3. Стабилност : Инструментите за дигитален јаглерод диоксид на сензорите треба да имаат долгорочни перформанси на стабилноста, способни да одржуваат точно читање и точност, без оглед на времето и околината. 【Сензор за јаглерод диоксид】 4. Леснотија на инсталација и употреба : Мерачите на сензори за дигитален јаглерод диоксид треба да бидат лесни за инсталирање и употреба, така што операторите можат брзо да ги совладаат и да ги користат. 【Сензор за јаглерод диоксид】 5. Економија : Цената на мерачите на сензори за дигитален јаглерод диоксид треба да биде умерена за да се осигури дека корисниците не преовладуваат на опрема и да влијаат на другите инвестициски планови. Во исто време, услужниот живот и трошоците за одржување на сензорот треба да бидат разумни. Детектор на јаглерод диоксид : усвојува модул за откривање на добар квалитет, со добра точност, стабилни перформанси и силна способност за заштита на мешање.

Параметри на производот

Product name:
Intelligent Carbon Dioxide Detector
Product model:
T3
Product material:
PC+ABS
Detection technology:
air convection detection technology Applicable temperature
Display mode:
LED digital display + LCD screen + backlight
Detection range:
400-5000ppm
Product size:
about 143mm×68mm×90mm/5.63*2.68*3.54in
Working voltage:
5V
Battery capacity:
3 AA batteries
Charging interface:
TYPE-C
Display specification:
about 87*53mm/3.43*2.09in
Net weight:
about 159g
Gross weight:
about 256g
Packing List:
Air Quality Detector *1:
Data Line*1:
Manual *1:
Colored Box*1 :
Слична стока