.

.

Машина За Дупчење нокти, Електрична Машина За Мелење Нокти 30000 Вртежи Во Минута Прилагодлива Машина За Датотеки За Нокти Поставена Со Педала За Нозе Професионални ?

Машина За Дупчење нокти, Електрична Машина За Мелење Нокти 30000 Вртежи Во Минута Прилагодлива Машина За Датотеки За Нокти Поставена

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Мултифункционален : Лесен за употреба, може да ги отстрани ноктите, да излупи, да ја отстрани мртвата кожа, да ја полира површината на ноктите, да ја меле формата на ноктите, е збир на ефикасни и професионални полирачи за нокти СООДВЕТНА СТРУКТУРА : машината за дупчење за нокти усвојува структура на пружина со 3 вентили, дизајн со висока прецизност и долг работен век, изработена од МАТЕРИЈАЛ ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, цврста и цврста. МОЌЕН МОТОР : вграден моќен мотор, континуирана и стабилна излезна моќност, динамична енергија може точно да се пренесе на главата за мелење, така што вибрациите се редовни и уредни. ПРИЛАГОДЛИВА БРЗИНА : Електрична вежба за нокти со голема брзина до 30000 ВРТЕЖИ во МИНУТА. Можете лесно да ја прилагодите брзината со ротирачко копче или со подлога за нозе. 6 ПАРЧИЊА ВЕЖБИ : со 6 глави за мелење, можете да ги замените со различни функции и големини на глави за мелење според вашите сопствени потреби, едноставна работа, погодна за почетници. ПРИЛАГОДЛИВА БРЗИНА : Електрична вежба за нокти со голема брзина до 30000 ВРТЕЖИ во МИНУТА. Можете лесно да ја прилагодите брзината со ротирачко копче или со подлога за нозе. Мултифункционален : Лесен за употреба, може да ги отстрани ноктите, да излупи, да ја отстрани мртвата кожа, да ја полира површината на ноктите, да ја меле формата на ноктите, е збир на ефикасни и професионални полирачи за нокти. 6 ПАРЧИЊА ВЕЖБИ : со 6 глави за мелење, можете да ги замените со различни функции и големини на глави за мелење според вашите сопствени потреби, едноставна работа, погодна за почетници.

Параметри на производот

Item Type:
Electric Nail Grinding Machine Material
2. Insert the polishing pen, adjust the front and back direction of the pen, choose the direction that suits you.:
3. Plug in the foot pedal, turn on the button and you're good to go.:
4. Choose the speed, adjust the speed that suits you.:
Package List:
1 x Host:
1 x Grinding Pen:
6 x Grinding Head:
6 x slip ring:
1 x storage box:
1 x foot pedal:
Слична стока