.

.

Qinntono Голем капацитет за торбичка со молив, куќиште, голема торбичка за молив, рачна торбичка за моливчиња за моливчиња, држач за пенкало за пенкало за додатоци торб?

Qinntono Голем капацитет за торбичка со молив, куќиште, голема торбичка за молив, рачна торбичка за моливчиња за моливчиња, држач за пенкало

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

✔ Димензии : 8,46 x 5,11 x 2 инчи Мултифункционална торбичка за торбичка за молив, торбичка за торбичка, торба за организатор на додатоци, лесна и издржлива. Добро вграден ентериер, што може да го заштити вашето пенкало од исцедено или случајно паднато. ✔material : Торба за пенкало со молив, изработена од висококвалитетна водоотпорна ткаенина од платно, која ефикасно ги попречува водата и пареата. Не грижете се за вашето пенкало/додатоци што трепкаат вода или дожд. Супер лесни и издржливи, висококвалитетните патенти се цврсти и издржливи. ✔ лесно да се носи : Дизајнот на рачката е лесен за носење, патентот може да пристапи и да се отвори лесно, тенок профил на случајот го прави многу лесно да се вклопи во внатрешноста на носењето, канцеларијата, слободното време, патувањето може да носи, лесно да се стави во ранец или чанта; лесна и лесна за носење за патување или на отворено. ✔MULTIPLE USAGE : Pencil Bag Pen Case, It can hold power adapters, charger, batteries, power bank,hard drive, memory cards,pen,cables, external driver, flashdrive, basic first aid items, chargers, several USB cables, scissors, шминка, пасош, мемориски картички, клуч, паметни телефони и такви; Тоа не е само торба за канцелариски куќи за средно високо колеџ, туку може да се користи и за организација за канцелариски додатоци или торба за шминка. ✔ Подарок за ефект : Тоа е убав подарок за млади и возрасни, писатели и уметници за дипломирање, роденденски подарок или назад во материјали за патувања. Само случај, моливи или додатоци не се вклучени. 【Оваа ставка не е наменета за употреба од деца 12 и под. ✔ Димензии : 8,46 x 5,11 x 2 инчи. Мултифункционална торбичка за торбичка за молив, торбичка за торбичка, торба за организатор на додатоци, лесна и издржлива. Добро вграден ентериер, што може да го заштити вашето пенкало од исцедено или случајно паднато. ✔material : Торба за пенкало со молив, изработена од висококвалитетна водоотпорна ткаенина од платно, која ефикасно ги попречува водата и пареата.

Параметри на производот

Слична стока