.

.

579229-001-КС 1200в ЦС Платина Напојување

579229-001-КС 1200в ЦС Платина Напојување

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Овој Сертифициран реновиран производ е тестиран и сертифициран да изгледа и работи како нов Процесот на реновирање вклучува тестирање на функционалноста, основно чистење, инспекција и препакување. Производот бродови со сите релевантни додатоци, минимум 90-дневна гаранција, и може да пристигне во генеричка кутија. Само изберете продавачи кои одржуваат лента со високи перформанси може да понудат Сертифицирани Обновени производи на . Производител HP. Тип на уред : напојување-топол приклучок. Моќност Капацитет : 1200 Вати. Дизајниран За : Пролиантен DL380 G7 DL580 G7. Овој Сертифициран реновиран производ е тестиран и сертифициран да изгледа и работи како нов. Процесот на реновирање вклучува тестирање на функционалноста, основно чистење, инспекција и препакување. Производот бродови со сите релевантни додатоци, минимум 90-дневна гаранција, и може да пристигне во генеричка кутија.

Параметри на производот

Слична стока