.

.

Јавор ТАПЕР Јавор Сируп Дрво Прислушување Комплет-Шпили + 3 ' Цевки + 1-QT Јавор Сок Филтри-Бпа Слободен Храна Одделение-Целосна Инструкции, Рецепт Картички-Направени ?

Јавор ТАПЕР Јавор Сируп Дрво Прислушување Комплет-Шпили + 3 ' Цевки + 1-QT Јавор Сок Филтри-Бпа Слободен Храна Одделение-Целосна

DEN 447.20

Пристапност
Залиха

ПРОИЗВЕДЕНО ВО СЕВЕРНА АМЕРИКА Комплет вклучува (10) 3-нога премиум темно сини капка линии; (10) 5/16" јавор прислушување шпили; (2) еден квартал јаворов сируп филтер; инструкции лист; Рецепт картички. ТЕМНО СИНИТЕ ЦЕВКИ за ПРИСЛУШУВАЊЕ ги блокираат сончевите зраци и го штитат сокот од сончева светлина што влегува во линиите за капки. ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЈА НА СЛАВИНИ И ЦЕВКИ. Тешка храна одделение јавор шеќерни цевки и славини. Чешми и цевки за повеќекратна употреба. Флексибилните цевки се многу видливи во шумата и го покажуваат протокот на сок од јавор. ФИЛТРИТЕ НАПРАВЕНИ СПЕЦИЈАЛНО за ФИЛТРИРАЊЕ НА СИРУП ОД СОК и се еднократно. Чешмите за заштеда на дрвја од 5/16" предизвикуваат 30-35% помала штета на дрвјата во споредба со традиционалните шпили од 7/16", но со ист излез. ЗА ПОЧЕТНИЦИ ИЛИ ИСКУСНИ ЈАВОРСКИ ТАПИ. Лист со инструкции за брз почеток и картички со рецепти обезбедуваат СЕ ШТО ви треба за да започнете со прислушување на јавор и да уживате во вашиот вкусен јаворов сируп! 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО.

Параметри на производот

Слична стока