.

.

БОРДСТРАКТ Мала Корпа За Отпадоци Со Капак, Десктоп Мини Корпа За Отпадоци Дома, за Бања Суета Десктоп Маса Масичка За Кафе Или Маса Фрлете Ги Памучните Кругови Шми?

БОРДСТРАКТ Мала Корпа За Отпадоци Со Капак, Десктоп Мини Корпа За Отпадоци Дома, за Бања Суета Десктоп Маса Масичка За Кафе Или Маса Фрлете Ги

DEN 156.64

Пристапност
Залиха

БОРДСТРАКТ е бренд посветен на развојот и иновациите во домот, нудејќи низа кујнски производи и додатоци за живеење дома БОРДСТРАКТ постојано се развива и се подобрува во своето истражување за да обезбеди подобри услуги за јавноста. Избран пластичен материјал : Стилскиот И Компактен Десктоп Ѓубре целокупниот изглед е убав и практичен, флексибилен и издржлив. Задебелен дизајн, не е лесно деформиран или скршен. Притискање : едноставно за отворање со само една мала press.It погоден е и за поставување на комодата за чување хартија за отстранување шминка, памук, хартиена крпа за отстранување кармин, памучна подлога за отпад и така натаму. Голем отвор : отстранлив капак за поудобна употреба. Може да се користи за држење на вреќата за ѓубре, спречување на нејзино паѓање, а исто така е погодно да се фрли ѓубрето. Мини големина : Може да се стави на работната површина без да зазема премногу простор. Лесен и пренослив, цврст и многу издржлив. Гаранција за задоволство : Ако не сте задоволни со нашиот производ од која било причина, известете ни и ние ќе се справиме со вашиот случај најдобро што можеме. Избран пластичен материјал : Стилскиот И Компактен Десктоп Ѓубре целокупниот изглед е убав и практичен, флексибилен и издржлив. Задебелен дизајн, не е лесно деформиран или скршен. Притискање : едноставно за отворање со само една мала press.It погоден е и за поставување на комодата за чување хартија за отстранување шминка, памук, хартиена крпа за отстранување кармин, памучна подлога за отпад и така натаму.

Параметри на производот

Слична стока