.

.

Телескопски Ролери Масажер, Грб Гребнатини Болка Во Мускулите Олеснување На Болката Продолжување Назад Ролери Масажа Стап Преносни Продолжување Телескопски Грб ?

Телескопски Ролери Масажер, Грб Гребнатини Болка Во Мускулите Олеснување На Болката Продолжување Назад Ролери Масажа Стап Преносни Продолжување

DEN 111.36

Пристапност
Залиха

РАЧКА ШТО не СЕ ЛИЗГА : гумена рачка, нелизгање, во согласност со ergономскиот дизајн, лесна за држење и не е лесна за лизгање 360° ротација, направи да се чувствувате удобно. Повеќе сферични глави за масажа на ролерите, весели, стимулираат акупунктурни точки, ја ублажуваат болката и болката во мускулите. ПРИЛАГОДЛИВА ДОЛЖИНА : дизајн На Телескопска прачка, должината може да се прилагоди во 9,8‑24,4 инчи, задоволете ги вашите различни потреби, внимателни и флексибилни, ви носат погодност. Назад масажа ролери усвои телескопски прачка дизајн, ви овозможи да се прилагоди на должината слободно, што е погодно за вас да се користи. ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ : стапчето за масажа Со Ролери е изработено од висококвалитетен материјал, безбеден и еколошки, цврст и цврст, стабилен и отпорен на абење, издржлив за употреба. Малата големина на овие телескопски гребење на грбот значи дека можете да ги носите со себе насекаде. Совршен за складирање или патување. ЦВРСТ и ЦВРСТ : стапот за масажа Со Ролери е изработен од висококвалитетен материјал, безбеден и еколошки, цврст и цврст, стабилен и отпорен на абење, издржлив за употреба. Продолжувањето на гребење на грбот е одличен и значаен подарок за пријателите, семејството. ПОВЕЌЕ ПРИМЕНЛИВИ ДЕЛОВИ : Може да се користат за масажа на грбот, рацете, главата и другите делови. Мала и мала тежина, лесна за чување и носење, погодна за дома и продавница за масажа. Прилагодлива Должина : дизајн На Телескопска прачка, должината може да се прилагоди во 9,8‑24,4 инчи, задоволете ги вашите различни потреби, внимателни и флексибилни, ви носат погодност. Олеснување на болката : Повеќе сферични глави за масажа на ролерите, меки и мазни, стимулираат акупунктурни точки, ја ублажуваат болката и болката во мускулите.

Параметри на производот

Item Type:
Back Roller Massage Stick
Material:
Rubber
Applicable Parts:
Back, arms, head
Length:
Approx. 25-62cm / 9.8-24.4in
Package List:
1 x Back Roller Massage Stick:
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
Слична стока