.

.

Амосфун Етикети 12 парчиња Силиконски Маркери За Чаши Маркери За Пијалоци За Вино Ознаки За Шарм За Вино Пиво Стаклена Чаша Идентификатор На Ленти За Шишиња За Кокт?

Амосфун Етикети 12 парчиња Силиконски Маркери За Чаши Маркери За Пијалоци За Вино Ознаки За Шарм За Вино Пиво Стаклена Чаша Идентификатор

DEN 136.16

Пристапност
Залиха

Не е лесно за стареење и избледување, анти-истекување, топлинска изолација Прстен облик вино стакло маркери, едноставен и лесен за разликување вино стакло. Изработени од висококвалитетни силиконски материјали, безбедни и издржливи. и чувајте и може повторно да се користи. Различни комбинации на бои за зголемување на идентификацијата и практичноста. Опис со маркерите за стакло за вино, лесно е да се разликуваат чашите кога имате забава со вашите пријатели; Боите ја идентификуваат чашата за вино на секој гостин; нема повеќе непријатно пиење погрешна чаша. Кога одржувате забава, маркерите за чаши не се лоши за да се користат како алатка за препознавање чаши и дефинитивно ќе бидат хит за услугите на забавата. Карактеристики-Боја : Избрана боја-Материјал : Силикон-Големина : ОКОЛУ 9Х1. 39 инчи - прстен облик вино стакло маркери, едноставен и лесен за разликување вино стакло.

Параметри на производот

Слична стока