.

.

Хизуо Заштитен Капак На Куќиштето за Површина Про 9 5Г 2022 Фолио Држач Со Држач За Игла, Гледање Со Повеќе Агли Компатибилен Со Тастатура За Покривање На Типот, Со Тор?

Хизуо Заштитен Капак На Куќиштето за Површина Про 9 5Г 2022 Фолио Држач Со Држач За Игла, Гледање Со Повеќе Агли Компатибилен Со Тастатура За

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Дизајниран За Microsoft Surface Pro 9, Компатибилен Со Прикачена Тастатура За Покривање Од Типот Surface Pro (тастатурата не е вклучена) Висока јачина и издржлив микрофибер (Вештачки) Велур Кожа надворешност и мека внатрешност. Долниот случај усвојува материјал ТПУ отпорен на абење, еластичен и апсорбира удари, обезбедува сеопфатна заштита за секојдневна употреба. Прецизни исечоци со целосен пристап до сите контроли и карактеристики без полетување на куќиштето. Вградениот држач за игла ви овозможува да го чувате иглата или Површинското Пенкало. Аголот на долниот случај може да се прилагоди флексибилно, а горниот раб на долниот случај има дупки за ладење, што е погодно за вентилација и дисипација на топлина. Доаѓа со практична и стилска торбичка за Додатоци За Површински Про, како што се полнач, центар, кабел, глушец, слушалки итн. Дизајниран За Microsoft Surface Pro 9, Компатибилен Со Прикачена Тастатура За Покривање Од Типот Surface Pro (тастатурата не е вклучена). Висока јачина и издржлив микрофибер (Вештачки) Велур Кожа надворешност и мека внатрешност.

Параметри на производот

Слична стока