.

.

Кристална Гума За Коса За Жени И Мажи, Кристален Отстранувач На Влакна Безболна Алатка За Отстранување На Влакна Од Ексфолијација, Кристален Отстранувач на Влакна

Кристална Гума За Коса За Жени И Мажи, Кристален Отстранувач На Влакна Безболна Алатка За Отстранување На Влакна Од Ексфолијација, Кристален Отстранувач

DEN 95.68

Пристапност
Залиха

❃[Кристална Гума За Коса]Најлесно, безболно отстранување на влакна за мазна кожа веднаш!Користење на микро технологија за нежно отстранување на влакната на површината со која доаѓа во контакт, едноставно со само лизгање на волшебната површина за отстранување на влакна на кожата ❃[Безболен и Лесен За Употреба]Едноставен и удобен за употреба, кажете збогум на традиционалните методи за отстранување на влакна, погодни за сите типови кожа.Едноставно тријте го на кожата со кружни движења за тело без коса!Помага во осветлување на тенот и измазнување на допир. ❃[Еколошки и Еднократно] Користејќи нано-Кристална технологија, гумата За кристална коса им овозможува на влакната да се згрутчат и да се скршат од површината кога нежно ќе се нанесуваат на skin.No потребни се полнење или полнење. ❃[Го забавува Растот На Косата] кристалниот отстранувач на влакна го забавува растот на косата за само неколку сесии со разградување на честичките на косата (процес сличен на расцепените краеви). Препорачуваме да ја користите на сува или влажна кожа после туширање. "Мравките[се однесуваат на Кој било Дел од Телото]волшебната безболна алатка за отстранување на влакна е погодна за сите жени или мажи, погодна за повеќето делови од телото како што се нозете, подлактиците, грбот итн.предлагаме да не претерувате или триете премногу силно. Ако имате чувствителна кожа, пробајте ја прво на рацете/нозете пред да ја користите на други деликатни делови.

Параметри на производот

Material:
Nano glass + plastic
Size:
10.5×6×3.5 CM / 4.2×2.4×1.4 In,
Color:
Black,Gold, Blue
Includes:
1 hair remover
We don’t recommend using the Crystal Hair Remover on your underarms due to the skin being uneven and wrinkly. :
We don’t recommend using the Crystal Hair Remover on your underarms or face as your skin in those areas is thin and delicate. :
Applying cream or lotion before using the will hinder it from working effectively.You can rinse the Crystal Hair Eraser with water after use. :
Слична стока