.

.

Покани за крштевање на зеленило од Док

Покани за крштевање на зеленило од Док

DEN 175.68

Пристапност
Залиха

1 Пакувајте го материјалот на картон е погоден за пишување хартија, погоден за вашите различни пенкала. Дизајн : Дизајнот на картичката за покана е карактеристичен и привлечен, тој е најдобриот избор за украсите на забавата за крштевање. Време, датум, локација, RSVP се печатат на предниот дел од картичката за покана, што е погодно за да ги пополните информациите. Повод : Поканите картички се совршени за забавите за крштевање да ги поканат вашите гости. Пакувајте го материјалот на картон е погоден за пишување хартија, погоден за вашите различни пенкала. Дизајн : Дизајнот на картичката за покана е карактеристичен и привлечен, тој е најдобриот избор за украсите на забавата за крштевање. Време, датум, локација, RSVP се печатат на предниот дел од картичката за покана, што е погодно за да ги пополните информациите. Повод : Поканите картички се совршени за забавите за крштевање да ги поканат вашите гости.

Параметри на производот

Слична стока