.

.

Прицврстувач на цевки, 5 парчиња челична тест цевка за клип со зафат на прсти, алатка за тестирање на лабораториски експерименти за лабораториски експерименти за л?

Прицврстувач на цевки, 5 парчиња челична тест цевка за клип со зафат на прсти, алатка за тестирање на лабораториски експерименти за

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Range Опсег на стегање】 Може да се користи за држење или стегање на цевката за тестирање, а максималната цевка за тест со дијаметар што може да ја задржи е помала од 5 см 【Висок квалитет на држачот на цевката за тестирање е изработен од метал CSTEEL, здрав, анти-кат и траен за употреба. 【Безбедност】 Механизам за само затворање на дејствување за да се обезбеди безбедно задржување со точен. 【Удобно затегнување】 Затегнување на цевката Удобната зафат може да ја заштити раката од уморна и лов. 【Користете】 Исклучителна изработка, не е лесна за 'рѓа, што се користи за одржување на тест -цевка во лабораторијата. Карактеристики : 1. Изработено од висококвалитетен челик, издржлив за употреба. Исклучителна изработка, не е лесно да се 'рѓа. Цевката за тест со максимален дијаметар што може да ја задржи е помала од 5 см. Може да ја заштити вашата рака кога правите експеримент.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Material:
Steel
Weight:
Approx. 112g / 4.0oz
Whole Length:
Approx. 14.5cm / 5.7in
Package List:
5 * Test Tube Steel Clip:
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Слична стока