.

.

Гејтс 3/5V2650 Супер HC Powerband Појас, 5v Дел, 1-7/8 Вкупна Ширина, 35/64 Висина, 265 Појас Надвор Обем

Гејтс 3/5V2650 Супер HC Powerband Појас, 5v Дел, 1-7/8 Вкупна Ширина, 35/64 Висина, 265 Појас Надвор Обем

DEN 12697.12

Пристапност
Залиха

ЕПДМ за отпорност на атмосферски влијанија, масла, вода и некои растворувачи Флекс-ткаат покритие за флексибилност и сила. Конкавни странични ѕидови за рамномерна распределба на абење. Моќна лента за врзување за странична јачина и останување на вистинскиот пат. Ги исполнува стандардите за отпорност НА нафта И топлина на РМА и барањата за статичка спроводливост. Овој Појас За Напојување На Gates Super HC Е V-појас За пренос на енергија што овозможува повеќе ремени да функционираат како една единица. Изработена е ОД ГУМА ЕПДМ (етилен пропилен диен мономер) за отпорност на атмосферски влијанија, масла, вода и некои растворувачи. Има капак со флекс-ткаење за флексибилност и цврстина, а неговите жици се силно врзани за телото на ременот за еднаква распределба на оптоварувањето и намалување на стресот на свиткување без влошување на кабелот. Неговите конкавни странични ѕидови обезбедуваат поддршка на кабелот и целосен контакт со жлебот на снопот за еднакво оптоварување и еднообразно абење. Лентата за врзување со висока јачина трајно спојува два или повеќе ремени за да обезбеди странична цврстина, водејќи го ременот во права линија и спречувајќи го да излезе од погонот. Оваа конструкција на Моќност овозможува повеќе ремени да функционираат како една единица, со рамномерна распределба на оптоварувањето и секое влакно безбедно се вклопува во жлебот на снопот. Супер РЕМЕНИТЕ НА HC се дел од Системот За совпаѓање V80 На Gates, кој гарантира дека сите ремени од ист тип и големина ќе бидат попрецизно усогласени отколку Што бараат стандардите На Здружението На Производители На Гума (РМА) и Меѓународната Организација За Стандарди (ИСО). Резултатот е дури и дистрибуција на оптоварување на погони со повеќе ремени и подобро абење. Овој V-појас ги исполнува стандардите ЗА отпорност НА масло И топлина на РМА и барањата за статичка спроводливост и е погоден за употреба со повеќе Погони Со V-појас изложени на пулсирачки или тешки ударни оптоварувања што можат да направат ремените да камшикуваат, превртуваат или скокаат од погонот.

Параметри на производот

Слична стока