.

.

BESPORTBLE 18 Парчиња Декоративна Топка Домашна Декорација Папагалyан Играчка Декоративни Топки Украсни Ткаени Топки Природни Приврзоци Распоред На Забави Приврзоци Д?

BESPORTBLE 18 Парчиња Декоративна Топка Домашна Декорација Папагалyан Играчка Декоративни Топки Украсни Ткаени Топки Природни Приврзоци

DEN 230.88

Пристапност
Залиха

МАЛИ ПЛЕТЕНИ ТОПЧИЊА нема потреба од дополнителна сложена инсталација и лесна за употреба ДЕКОРАТИВНИ ТОПЧИЊА ОДATАН Изработени Од врвен и цврст материјал за издржлива и практична употреба. СВАДБА ДРВО ОРНАМЕНТИ шупливиот дизајн на приврзоци ќе ја обезбеди неговата популарност и практичност. ТОПЧИЊА ОД FISHАН во ФОРМА НА РИБА Светла и празнична боја дизајн може да помогне да се создаде топло и удобно. ДЕКОРАТИВНИ ВАЗНИ ПОЛНИЛА Направен безбеден и природен materialан материјал за и трајна употреба. МАЛИ ПЛЕТЕНИ ТОПЧИЊА нема потреба од дополнителна сложена инсталација и лесна за употреба. ДЕКОРАТИВНИ ТОПЧИЊА ОДATАН Изработени Од врвен и цврст материјал за издржлива и практична употреба. СВАДБА ДРВО ОРНАМЕНТИ шупливиот дизајн на приврзоци ќе ја обезбеди неговата популарност и практичност. ТОПЧИЊА ОД FISHАН во ФОРМА НА РИБА Светла и празнична боја дизајн може да помогне да се создаде топло и удобно. ДЕКОРАТИВНИ ВАЗНИ ПОЛНИЛА Направен безбеден и природен materialан материјал за и трајна употреба. Пакет Листа 18 х Приврзоци Карактеристики-Материјал : angан Виси Украсува За Дома. - Големина : околу 7, 50Х5, 20Х1, 00см/2, 95Х2, 04Х0, 39инч декоративен риба декор. - Боја : Случајна Боја Рачно Изработени Ткаени Приврзоци. - Фина изработка, добра текстура, прекрасен процес на полирање, мазен и мек филер за вазна одatан.

Параметри на производот

Слична стока