.

.

ПАИФА Канти За Ѓубре, Двоен Барел Дизајн Со Двоен Капак Корпи За Отпадоци За Сортирање Ѓубре, Корпа За Отпадоци За Сортирање Педали За Домаќинство Канцеларија Кујн?

ПАИФА Канти За Ѓубре, Двоен Барел Дизајн Со Двоен Капак Корпи За Отпадоци За Сортирање Ѓубре, Корпа За Отпадоци За Сортирање Педали За Домаќинство

DEN 1420.80

Пристапност
Залиха

Чист, Едноставен и Модерен Дизајн, Изработен од Издржливи Материјали Издржлив И Моќен, Со Едноставност на Цилиндрична Корпа за Отпадоци, Со Отворен Врв, Задолжителен За Модерни Домашни работи. Речиси Секој Простор (Вклучувајќи Бања, Спална Соба, Дневна Соба или Канцеларија) Додава Стилска Декорација, Со Чист И Елегантен Изглед, кој може да се Користи за Складирање Или Рециклирање На Отпадот. Определување на производот : Корпата За Отпадоци Има Дизајн На Преклопување Со Едно Копче, Задниот Дел Може Да Се Подигне Жлебови За Лесно Кревање, Канцеларии, Кујни и Дневни Соби, Хартиени Корпи, Кутии за Складирање Од Различни Стилови и Бои. Детали за производот : Зголемен Дизајн На Отворање, Силиконски Притисок, Запечатен Со Капак, Педала За Копче За Исфрлање, Хардверски Додатоци. Дизајн на Педалата за стапала : Дизајнот На Долната Педала Го Олеснува Без Да се Наведнува.

Параметри на производот

Слична стока