.

.

Комплет за алатки за Grommet 3/8 инчи Grommet Press Press, рачни дупки за дупки за преносни преносни очила за поставување на очила со 500 парчиња 10 мм сребрени грмушки, дупки за дуп?

Комплет за алатки за Grommet 3/8 инчи Grommet Press Press, рачни дупки за дупки за преносни преносни очила за поставување на очила со 500

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Комплет за алатки за grommet - вклучително и 3/8 инчи (10мм) клетка за очила, 500 очни капаци (внатрешни Ø 10мм), дупка за дупки (за пред -удар) и ПВЦ подлога за удар Кромите на Press Press можат лесно да ги поврзат очните капаци и да реализираат брзо и безбедно дупчење, а заради дизајнот на магнетното поле, очните капаци можат да бидат цврсто фиксирани без да паднат. Громот Press Pliers е стабилен и издржлив, има долг животен век и иновативната технологија за лост заштедува време и труд. ? Комплет за алатки за Grommet може да се користи за кожа, облека, чевли, торби, занаети, ткаенини, ремени, транспаренти, тарпи, завеси, картони, перници и така натаму. Комплет за алатки за grommet - вклучително и 3/8 инчи (10мм) клетка за очила, 500 очни капаци (внатрешни Ø 10мм), дупка за дупки (за пред -удар) и ПВЦ подлога за удар. Кромите на Press Press можат лесно да ги поврзат очните капаци и да реализираат брзо и безбедно дупчење, а заради дизајнот на магнетното поле, очните капаци можат да бидат цврсто фиксирани без да паднат. Громот Press Pliers е стабилен и издржлив, има долг животен век и иновативната технологија за лост заштедува време и труд. ? Комплет за алатки за Grommet може да се користи за кожа, облека, чевли, торби, занаети, ткаенини, ремени, транспаренти, тарпи, завеси, картони, перници и така натаму.

Параметри на производот

Слична стока