.

.

IBOLT TABDOCK ​​FIXEDPRO 360 -HEAVY DULTY METAL 8 Мулти -аголна база за вежбање за сите 7 -10 таблети за клупи, табели, countertops: одлични за домови, деловни активности, итн.

IBOLT TABDOCK ​​FIXEDPRO 360 -HEAVY DULTY METAL 8 Мулти -аголна база за вежбање за сите 7 -10 таблети за клупи, табели, countertops:

DEN 432.00

Пристапност
Залиха

i Pad Pro 9 i Pad mini 2/3/ 4. i Pad Air / i Pad Air 2. Google Pixel C таблет. Samsung Galaxy Tab S2. Sony Opera Z3 компактен. Surface Pro 3 (без случај). Surface Pro / Surface Pro 2. Lenovo Tab S8 / Lenovo A10 таблета. Samsung Galaxy Tab A 8. Тешка должност - Fixed Pro 360 е раствор за монтирање на подножјето за подножје со бази на бази за таблети за таблети. Тој е дизајниран да инсталира директно на маса, количка, биро, во возило или на која било рамна површина. Fixed Pro 360 ви овозможува да ја монтирате таблетата каде што ви треба најмногу. Цврсто- има четири точки на контакт со вашиот телефон и работи со повеќето случаи, вклучително и кутии за докажување на живот и кутии за кутии. Поставувањето на Fixed Pro 360 е неверојатно силно и ќе остане таму каде што ќе го монтирате. Универзален дизајн - одговара на сите таблети 7 "-10". (i Pad, Nexus, Sony Xperia, Kindle, Samsung Galaxy Tab). Овој комплет вклучува : држач за таблети Taddock, 8 ”прилагодлив подножје за прилагодување на мулти-агол, пакет за завртки и лепило за база на вежба. Одлично за деловна или лична употреба - работи со најзначајни површини и карактеристики и алуминиум 8 ”мулти -аголна рака. Има 3 прилагодливи точки за оптимални позиции за гледање. Fixed Pro 360 е одличен за бизнис, домови, возила или училишта. Прилагодливо - Ротира 360 степени за оптимални позиции за гледање. 3 -те прилагодливи точки нудат слобода за целосно прилагодување на раката во оптималната позиција за гледање. Тешка должност - Fixed Pro 360 е раствор за монтирање на подножјето за подножје со бази на бази за таблети за таблети. Тој е дизајниран да инсталира директно на маса, количка, биро, во возило или на која било рамна површина. Fixed Pro 360 ви овозможува да ја монтирате таблетата каде што ви треба најмногу. Цврсто- има четири точки на контакт со вашиот телефон и работи со повеќето случаи, вклучително и кутии за докажување на живот и кутии за кутии. Поставувањето на Fixed Pro 360 е неверојатно силно и ќе остане таму каде што ќе го монтирате. Универзален дизајн - одговара на сите таблети 7 "-10". (i Pad, Nexus, Sony Xperia, Kindle, Samsung Galaxy Tab). Овој комплет вклучува : држач за таблети Taddock, 8 ”прилагодлив подножје за прилагодување на мулти-агол, пакет за завртки и лепило за база на вежба. Одлично за деловна или лична употреба - работи со најзначајни површини и карактеристики и алуминиум 8 ”мулти -аголна рака. Има 3 прилагодливи точки за оптимални позиции за гледање. Fixed Pro 360 е одличен за бизнис, домови, возила или училишта. Прилагодливо - Ротира 360 степени за оптимални позиции за гледање.

Параметри на производот

Слична стока