.

.

3 компјутерски перничиња за рамо на рамото Под капаци и капаци на лентата за ракави, се лизгаат за шетачи за деца за бебиња и/или додатоци за седишта за автомобили, д?

3 компјутерски перничиња за рамо на рамото Под капаци и капаци на лентата за ракави, се лизгаат за шетачи за деца за бебиња и/или додатоци

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Само 1 пар на зафат само Овие решетки за рачки се совршен додаток за вашата истрошена лента за рачки/потпирач за рака. Димензии : 5 "H x 4,5" W (кога е целосно отворено) 5 "H x 2" W (кога е целосно затворен). Дали вашиот потпирач за рака се искина и излупи од нормалното абење или го изгуби зафат?. Материјал : ткаенина Ева+Оксфорд. Овие решетки за рачки се совршен додаток за вашата истрошена лента за рачки/потпирач за рака. Само 1 пар на зафат само. Овие решетки за рачки се совршен додаток за вашата истрошена лента за рачки/потпирач за рака. Димензии : 5 "H x 4,5" W (кога е целосно отворено) 5 "H x 2" W (кога е целосно затворен). Дали вашиот потпирач за рака се искина и излупи од нормалното абење или го изгуби зафат?. Материјал : ткаенина Ева+Оксфорд. Овие решетки за рачки се совршен додаток за вашата истрошена лента за рачки/потпирач за рака. Овие решетки за рачки се совршен додаток за вашата истрошена лента за рачки/потпирач за рака.

Параметри на производот

Слична стока