.

.

Активен модул за изедначување на батеријата, табла за заштита на батеријата Помалку стапка на оштетување Брза дисипација на топлина разумен распоред водоотпорен ?

Активен модул за изедначување на батеријата, табла за заштита на батеријата Помалку стапка на оштетување Брза дисипација на топлина

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Главна цел : Активната табла за заштита на балансот на батеријата главно се користи за балансирање на контролниот напон и подобрување на целокупната изведба на батеријата Добра заштита : Користење на лепак за доказ за високи перформанси, водоотпорен, избегнувајте влага и статичка електрична енергија, оваа табла за заштита на батеријата на литиум е безбедна и сигурна. Применлива батерија : Волтражниот напон на таблата за заштита на батеријата е 3.2 V, погоден за батерии на литиум железо фосфат и има широк спектар на апликации. Високи перформанси : Користење на одличен чип за да се обезбеди голема точност, ниска стапка на оштетување, голема моќност и ниска внатрешна отпорност, правејќи ја литиумската батерија побезбедна и постабилна. Брза дисипација на топлина : Термички спроводливи силиконски и термички спроводливи легури на алуминиум во голема мерка ја зголемуваат брзината на дисипација на топлина. Главна цел : Активната табла за заштита на балансот на батеријата главно се користи за балансирање на контролниот напон и подобрување на целокупната изведба на батеријата. Високи перформанси : Користење на одличен чип за да се обезбеди голема точност, ниска стапка на оштетување, голема моќност и ниска внатрешна отпорност, правејќи ја литиумската батерија побезбедна и постабилна. Добра заштита : Користење на лепак за доказ за високи перформанси, водоотпорен, избегнувајте влага и статичка електрична енергија, оваа табла за заштита на батеријата на литиум е безбедна и сигурна.

Параметри на производот

Item Type:
Battery Protection Board
Balance Voltage:
3.2V
Scope of Application:
Lithium iron phosphate battery
How to Use:
Take out the product and install it to use.:
Package List:
1 x Battery Protection Board:
2 x Screen:
2 x Connecting Cables:
1 x Data Cable:
Слична стока