.

.

Планински мажи го видоа Електроплиран дискови за мелење на дискови за сечење дијаманти за дијаманти со дијамантски тркало со дијамантско тркало со единечно облож?

Планински мажи го видоа Електроплиран дискови за мелење на дискови за сечење дијаманти за дијаманти со дијамантски тркало со дијамантско

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Исклучителна изработка, лесна инсталација и употреба, широк опсег на апликации, може да ви помогне многу во професионалната работа За сечење мелење гранит мермер, камена стаклена стакло, но не се препорачува за тврд гранит; Отстапи за влажно или суво сечење и мелење ;. Електроплетираната технологија ги задржува сите дијамантски жито прикачени на челичното јадро;. Високата стапка на изложеност на дијаманти обезбедува високи ефикасни работни перформанси ;. Ве молиме, оставете мала грешка поради рачно мерење. Ви благодариме за разбирањето. Мониторите не се калибрирани исто, бојата на артиклите прикажана на фотографии може да се прикаже малку поразлична од реалниот предмет. Ве молиме, земете го реалниот како стандард. Спецификација : Дијаметар 4 ”/105мм, 4,5”/115мм, 5 ”/125мм, дебелина 2,5 mmwe Имајте на располагање 2 вида прирабници, ве молиме изберете ја вистинската прирабница за еден.

Параметри на производот

Diameter 4”/105mm, 4.5”/115mm, 5”/125mm,thickness 2.5mm:
We have 2 kinds of Flanges available,please choose the right one.:
M14 Flange,popular in Europe:
5/8-11 Flange,popular in USA:
Application:
for cutting & grinding granite & marble, stone fiberglass, but not recommended for hard granite;:
Desgined for wet or dry cutting and grinding;:
Electroplated technology keeps all diamond grain attached to the steel core;:
High diamond exposure rate provide high efficient working performance;:
Can be used for smooth rough sides and edges :
Слична стока