.

.

ZFAZF 100 парчиња за еднократна употреба постелнина со дупка водоотпорна не ткаена ткаенина за дишење на кревет за масажа за масажа за маса за бања за бања салон за уба?

ZFAZF 100 парчиња за еднократна употреба постелнина со дупка водоотпорна не ткаена ткаенина за дишење на кревет за масажа за масажа за маса за

DEN 468.80

Пристапност
Залиха

✅ Мека и неткаена ткаенина : Изработени лежишта за маса за масажа се изработени од најквалитетна ткаенина што не е ткаени Овие се совршени постелнини за вашата масажа и спа -кревети! Не-ткаени листови за еднократна употреба се исто така меки и нежни на кожата. Тие нема да направат бучава како и другите обични ролни со хартија. ✅ Подебели и потрајни : Уморни од ролни за хартија за масажа со лесна за солзи? За еднократна употреба постелнини за маса за масажа се дебели, апсорбирачки и силни. Ние сме сигурни дека нашите капаци за маса за масажа не раскинуваат толку лесно како другите брендови. Потребно ви е само едно покритие за маса за еднократна употреба истовремено. ✅ Големина : Мерење на 80x180cm/32x72in, 80x190cm/32x76in, 80x200cm/32x80in, листови за кревет за маса за масажа совршено одговараат на повеќето кревети за масажа на пазарот. Бидејќи тие се исто така предсечени, тие можат да ви заштедат многу време и енергија, а со тоа да го забрзаат вашиот промет. ✅ Погодност и хигиена : Секоја средба со вашите клиенти гарантира хигиена и поголема удобност. Чистењето никогаш не било полесно и побрзо, затоа што за разлика од обичните листови што треба да ги миете постојано, треба да го превртите секој лист за еднократна употреба по употреба и потоа да го отфрлите со сите други еднократна употреба. ✅ Мултифункционално и економично : Секое покритие за еднократна употреба во кревет може да се користи на многу различни начини. Можете да го користите како покривка на табелата за восок, листот за лице и капакот на дувлата; За еднократна употреба на спа -кревет, што е многу корисно за постојана шминка или микро лопатки. Ова е исто така одлично покритие за столче за тетоважи, капакот на креветот за трепки, медицински лист за еднократна употреба или капакот на хиропрактик стол.

Параметри на производот

-:
Material:
(Nonwoven Fabric)
Color:
White
Convenient size:
80x180cm/32x72in,80x190cm/32x76in,80x200cm/32x80in, suitable for most brands of massage beds.
⭐ Package Content:
20pcs:
Disposable massage sheets X 20
40pcs:
Disposable massage sheets X 40
60pcs:
Disposable massage sheets X 60
80pcs:
Disposable massage sheets X 80
100pcs:
Disposable massage sheets X 100
200pcs:
Disposable massage sheets X 200
What Are You Waiting For?:
Click Add To Cart NOW & Finally Get Premium Disposable Sheets For Massage Table! :
Слична стока