.

.

Прочистувач на воздухот на Ashtray Ashtray, одвојлив прочистувач на воздухот без чад, мултифункционален чад без чад без чад, USB -полнење пепел за дома, отворено, канцелариј?

Прочистувач на воздухот на Ashtray Ashtray, одвојлив прочистувач на воздухот без чад, мултифункционален чад без чад без чад, USB

DEN 618.88

Пристапност
Залиха

Без чад од пепел може да отстрани 99,97% од чадот, полен и прашина Заштитете го вашето здравје. Мултифункционалниот пепелник без чад може да се користи до 4 часа по целосното полнење. Избегнувајте чести промени во батеријата и тоа ќе ви помогне каде и да одите. Електронскиот паметен пепелник е изработен од висококвалитетни ABS и метални материјали, трајни и убави. Може да се користи долго време и да ви заштеди многу пари. Добрата работа е што паметниот филтер -пепел е лесен за расклопување и чистење. Металниот дел може директно да се расклопи за чистење, а замената на елементот на филтерот е и удобна. Прочистувачот на воздухот од пепел е погоден за најразлични сценарија, кои можат да го изолираат мирисот на чад, како што се домот, автомобилот, канцеларијата, деловното опкружување, итн. Тоа е здраво и убаво. Без чад од пепел може да отстрани 99,97% од чадот, полен и прашина. Заштитете го вашето здравје. Мултифункционалниот пепелник без чад може да се користи до 4 часа по целосното полнење. Избегнувајте чести промени во батеријата и тоа ќе ви помогне каде и да одите. Електронскиот паметен пепелник е изработен од висококвалитетни ABS и метални материјали, трајни и убави. Може да се користи долго време и да ви заштеди многу пари. Добрата работа е што паметниот филтер -пепел е лесен за расклопување и чистење. Металниот дел може директно да се расклопи за чистење, а замената на елементот на филтерот е и удобна. Прочистувачот на воздухот од пепел е погоден за најразлични сценарија, кои можат да го изолираат мирисот на чад, како што се домот, автомобилот, канцеларијата, деловното опкружување, итн.

Параметри на производот

Material:
abs + electronic components
Working voltage:
3.7v
Battery capacity:
500MAH
Charging mode:
USB charging
Charging time:
about 4 hours
Product List:
Smokeless Ashtray *1:
Notes:
Due to the lighting effects and angles, there is a color difference in the product, please understand.:
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :
Слична стока