.

.

KLKCMS чинија ЗА ДЕСЕРТ ЗА УЖИНА, Мултифункционална Со Послужавник, Чинија За Дневна соба, Чинија За Сушено Овошје За Ужина За Кујна, свадба За забава Во Хотелск?

KLKCMS чинија ЗА ДЕСЕРТ ЗА УЖИНА, Мултифункционална Со Послужавник, Чинија За Дневна соба, Чинија За Сушено Овошје За Ужина

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

* Декоративен : Елегантен сад за бонбони е модерна декорација во вашата куќа Нејзините корисни и убави. * Дизајн на решетка : овошното јадење може да собере овошје со различна големина и закуска за поздравување на гостите. * Повод : послужавник За Овошје и зеленчук може широко да се користи за дневна соба, кујна, канцеларија, свадба, забава и СКАРА. * Дизајн на послужавник : Поделена Мала Чинија Со Сушено Овошје, стабилна и удобна за држење, погодна за различни прилики. * Поделено : повеќе стаклени мали садови може да се одделат и да се користат одделно за лесно чистење, а исто така може да се користат и како садови за сос или садови за складирање сами. * Декоративен : Елегантен сад за бонбони е модерна декорација во вашата куќа. Нејзините корисни и убави. * Дизајн на решетка : овошното јадење може да собере овошје со различна големина и закуска за поздравување на гостите. * Повод : послужавник За Овошје и зеленчук може широко да се користи за дневна соба, кујна, канцеларија, свадба, забава и СКАРА. * Дизајн на послужавник : Поделена Мала Чинија Со Сушено Овошје, стабилна и удобна за држење, погодна за различни прилики. * Поделено : повеќе стаклени мали садови може да се одделат и да се користат одделно за лесно чистење, а исто така може да се користат и како садови за сос или садови за складирање сами. Опис : - дизајн На Мрежа : овошното јадење може да собере овошје со различна големина и закуска за поздравување на гостите.

Параметри на производот

- Material:
wood and glass
Size Chart:
dish:
7cmx5.5cm/2.76inchx2.17inch
Two bowls tray:
19.5cmx10.5cmx2.5cm/7.68inchx4.13inchx0.98inch
Three bowl tray:
28.5cmx10.5cmx2.5cm/11.22inchx4.13inchx0.98inch
Package Includes:
1 Divided Small Dried Fruit Plate set:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
Слична стока