.

.

Пролее Клуч Кутија Ѕид Монтирање 72/96/120 Позиција Клуч Кутија За Ѕид со Клучни Ознаки&засилувач;Куки, Кутија За Клучеви Алуминиумско Тело Со Претходно Дупчат Дупки З?

Пролее Клуч Кутија Ѕид Монтирање 72/96/120 Позиција Клуч Кутија За Ѕид со Клучни Ознаки&засилувач;Куки, Кутија За Клучеви Алуминиумско

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

€72 Позиција Клуч Кутија За Заклучување Пролее Е Изработена Од Тешка Алуминиумска Легура, Погодна За Безбедно Складирање На Вашите Клучеви Кутијата Доаѓа Со 2 Клучеви. ①Тешки Конструирани Со Големина Од 19" Х 16 "Х 25", Тешки Алуминиумски Рамки Со Магнетно Затворање На Вратата, Обезбедувајќи Долгорочна Издржливост И Употреба Во Текот На Годините. €Обоени Ознаки И Етикети За Клучеви ● Доаѓа Со Нумерирани Куки За Клучеви, И Секоја Ознака За Клучеви Има Етикета За Запишување, Што Ви Помага Ефикасно Да Управувате Со Вашите Клучеви. ①Широка Апликација Е Совршена За Канцеларија, Магацин, Менаџери На Имот, Станбени Комплекси, Парцели За Автомобили, Продавници за Автомобили, Продавници За Поправки и сл. ●Монтирање●Кутијата За Клучеви Доаѓа Со Претходно Дупчени Дупки И Хардвер За Монтирање, Што Овозможува Кутијата За Клучеви Да Се Монтира Директно На Идот. €100% Гарантирано Задоволство. Ве Молиме Слободно Контактирајте Не За Какви Било Прашања Или Проблеми, Нашиот Тим За Услуги На Клиентите Ќе Ви Одговори Во Рок Од 24 Часа .

Параметри на производот

Слична стока