.

.

Кафурти Скок Јаже За Фитнес Мека Мониста Заплеткување-Слободен Сегментирани Должина Прилагодливи Прескокнување Јаже За Мажи Жени Момче Девојка Студенти за Одржу?

Кафурти Скок Јаже За Фитнес Мека Мониста Заплеткување-Слободен Сегментирани Должина Прилагодливи Прескокнување Јаже За Мажи Жени Момче

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

ПРИЛИЧНО ИЗДРЖЛИВА И СВЕТЛА БОЈА-добро изработените најлонски јажиња со висока густина се одлични во издржливост и отпорност на триење ЛЕСНО ЗА СКОКАЊЕ И ПОМАЛКУ ПОВРЕДЕНО-Јажето е флексибилно и без заплеткување, лесно се скока дури и за прескокнување почетник. Меки монистра кои го прават јажето живо, дополнително издржливо и помалку ве повредуваат доколку случајно ве погоди. ДОЛЖИНА ПРИЛАГОДЛИВА И СОВРШЕНА ЗА СИТЕ ВОЗРАСТИ-целата должина на јажето е 9,8 стапки и се мери на 9 стапки кога ќе го добиете, лесно е да се прилагодите на саканата должина. Сосема идеални јажиња за Скокање За Деца, тинејџери, возрасни и старешини. РАЧКА ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ И УДОБНА За ДРЖЕЊЕ - Рачките се designedономски дизајнирани со мек гумен обвивка. ДИВИ АПЛИКАЦИИ-Погодни За почетници, тренери , фитнес ентузијасти, активности на отворено и внатре.

Параметри на производот

Слична стока