.

.

9 ПАРЧИЊА Мобилен Телефон Поправка Алатки Комплет Мултифункционален Мобилен Телефон Поправка Шрафцигер Комплет Погоден За Поправка На Мобилни Телефони, Часовниц?

9 ПАРЧИЊА Мобилен Телефон Поправка Алатки Комплет Мултифункционален Мобилен Телефон Поправка Шрафцигер Комплет Погоден За Поправка

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Комплетот за алатки за поправка е изработен од висококвалитетни материјали, силен и издржлив и комплет за алатки за поправка за повеќекратна употреба Лесен за употреба и лесен за ракување. Погоден за iphone, i Pad, i Pod, Таблет, Лаптоп, Macbook и многу повеќе. Неопходна алатка за поправка дома. Комплет за алатки за поправка за секој сервисер и хобист, со кој лесно можете сами да ја поправите опремата без потреба да барате помош од другите. Карактеристики : комплетот за алатки За Поправка е изработен од висококвалитетни материјали, силен и издржлив и комплет за алатки за поправка за повеќекратна употреба. Лесен за употреба и лесен за ракување. Погоден за iphone, i Pad, i Pod, Таблет, Лаптоп, Macbook и многу повеќе. Комплет за алатки за поправка за секој сервисер и хобист, со кој лесно можете сами да ја поправите опремата без потреба да барате помош од другите.

Параметри на производот

Слична стока