.

.

Решетка За Облека Со тркала Едноставна Решетка За Сушење Метална Решетка За Палто Држач За Спална Соба За Облека Со Пониска Полица за Складирање Кутии Чевли И Стра?

Решетка За Облека Со тркала Едноставна Решетка За Сушење Метална Решетка За Палто Држач За Спална Соба За Облека Со Пониска Полица за

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Дали сте Вознемирени поради Неуредната Облека и Чантата Што Имаат Тенденција Да Ја Носат Утре? Пробајте Нова Решетка За Облека! Брилијантна Идеја е Да Ги Решите Сите Ваши Грижи со Куките На Различни Нивоа, Решетката Помага Да Ги Чувате Вашите Работи Уредно. Покрај тоа, Зафаќа Малку Простор и Лесно се Собира и Се Движи. Чувајте Го Вашиот Дом Уреден : Благодатно Модерен И Едноставен Дизајн, Овој Елегантен Штанд За Ткаенина Ќе Им Овозможи На Вашиот Ходник, Влез или Балкон Поорганизиран. Тоа е Суштински Производ За Дом Без Неред и Удобен Живот. / Материјали : Изработени Од Високо / Метал Со Премиум Тешки Мерач Хром Позлата За Подобрување/Јон Против ' рѓа и Корозија. Мултифункционален : Уникатна Шина За Облека Со Два Слоја На Решетката За Чевли За Сто/Вашите Чевли, како и 8 Закачени Куки со тркалезни Рабови За Да Се Осигурате Дека Облеката не Се Искинува. Добредојдовте Дома : Оваа Паметна Решетка За Чевли За Палто Ви Помага Да Го Одржувате Влезот Уреден и Уреден Додека Давате Уникатен И Стилски Изглед; Го Поканува Гостинот Да Се Чувствува Како Дома Едноставен И Елегантен Дизајн Направете Опуштена И Удобнаesетика, Апсолутно Погодна за Вашиот Ходник, Влезната Врата, Дневната Соба, Спалната Соба И Соблекувалната Опис На Производот : Оваа Решетка За Палто е Идеален Избор За Вашиот Влез да го Одржува Вашиот Дом Уреден.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Colors:
White, Black
Material:
Wrought Iron,
Size:
110Cmx40Cmx150Cm, 150Cmx40Cmx150Cm
Need to Assemble:
Yes
Weight:
6Kg
Caution:
Due to Manual Measurement, Please Allow an Error of 1-3Cm, and Make Sure You Don’T Mind Before Ordering.:
Please Understand That Due to the Different Positions of the Pictures, the Colors May Have Chromatic Aberrations. :
Слична стока