.

.

Кигаи шарени прскалки кујнски крпи 18x28inch ултра меко апсорбирање брзо сушење кујнски садови за чистење крпи за чистење рачни крпи чај и бар -крпи, 4 пакувања

Кигаи шарени прскалки кујнски крпи 18x28inch ултра меко апсорбирање брзо сушење кујнски садови за чистење крпи за чистење рачни крпи чај и бар

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Материјали за кујнски сад - изработени од високо квалитетен еколошки полиестер, мек и удобен за допир, нема да ги изгребат вашите деликатни прибор за јадење и прибор за готвење, издржливи и еднократно Сет за крпи за садови - Нашите Dishtowels од 18х28 инчи се поставени во 1 пакет, 4 пакувања и 6 пакувања, совршени за вашата дневна работа во домаќинството и чистење на кујната. Повеќенаменски - овие модни крпи за чистење има декоративна функција за да се совпаднат со кој било кујнски декор, исто така може да се користи како пешкир за пешкири, крпа за бања, мијалник, чајна крпа и бар -крпа. Лесно чистење - Оваа кујнска крпа може да се измие во ладно миење на машината, нежен циклус, суво суво, не може да се избели, горниот агол има дизајн на висечки прстен, лесен за виси, суво. Најдобар избор за подароци - Кујнските крпи за еднократно користење можат да го намалат губењето на хартиени крпи за еднократна употреба, повеќе еколошки и е исто така добар помошник за дневни активности за домаќинства, како подарок за Денот на мајката, празници, домаќинство и водителка. Мултифункционалното кујнско садови за кујнски садови може да ги реши вашите проблеми со дамките, чувајте ја трпезариската маса и кујната countertop чиста и суво. Тоа е додаток за кујнски додаток за вас. Спецификација : Големина : 18x24 инчен материјал : Полиестерско пакување со брзо сушење : 1pack/4pack/6pack Печатење : Еднострански дизајн на печатење Карактеристики : Ткаенината е мека на допир, дише и апсорбира и може да се исуши брзо без да ги гребете вашите деликатни садови и прибор за готвење.

Параметри на производот

Size:
18x24 Inch
Material:
quick-drying Polyester
Packing:
1Pack/4Pack/6Pack
Printing:
Single-sided printing design
Features:
The fabric is soft to the touch, breathable and absorbent, and can dry quickly without scratching your delicate dishes and cookware.:
This stylish towel will match any home decor and can also be used as an oven towel, bathroom hand towel, wash cloth, tea towel and bar towel.:
The eco-friendly reusable cleaning towel reduces direct disposable waste and is perfect for your daily household tasks and kitchen cleaning.:
Perfect for Mother's Day, holidays, housewarming and hostess gifts:
Clean Tips:
Please machine wash with cold water, gentle cycle, tumble dry low. Do not use bleach or fabric softeners.:
Services:
If you are not satisfied with the product you receive please contact us, we will give you a satisfactory answer, you add to cart now we promise to ship to you within 2 days. :
Слична стока