.

.

Скотско-британски Екл единизирано тркало, 10 во x 1/2 во x 1/2 во 2А Мед, 2 по случај

Скотско-британски Екл единизирано тркало, 10 во x 1/2 во x 1/2 во 2А Мед, 2 по случај

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Работ на тркалото може да биде облечен за ефикасно дебагирање, завршување и полирање на сите метални легури и многу пластика и композити Тешката, слоевит, единечна конструкција може да работи насоки во насока на стрелките на часовникот или спротивно од стрелките на часовникот. Сообразноста им овозможува на абразивниот да остане во контакт со комплексни делови во роботска обработка. Густини и оценки кои се движат од мека и прилагодлива до тврда и агресивна понуда за алатка за широк спектар на апликации. Се спротивставува на размазнување за почисти површини и помалку подготовка. Го минимизира градењето на топлината за да се намали влијанието врз материјалите чувствителни на топлина. Работ на тркалото може да биде облечен за ефикасно дебагирање, завршување и полирање на сите метални легури и многу пластика и композити. Тешката, слоевит, единечна конструкција може да работи насоки во насока на стрелките на часовникот или спротивно од стрелките на часовникот. Сообразноста им овозможува на абразивниот да остане во контакт со комплексни делови во роботска обработка. Густини и оценки кои се движат од мека и прилагодлива до тврда и агресивна понуда за алатка за широк спектар на апликации. Се спротивставува на размазнување за почисти површини и помалку подготовка. Го минимизира градењето на топлината за да се намали влијанието врз материјалите чувствителни на топлина. Едилизираните тркала на Scotch-Brite Exl имаат мека, прилагодлива конзистентност што ефикасно ги измазнува, дебарс и ги завршува рабовите на металните легури, како и многу пластика и композити. Постојат различни густини и оценки почнувајќи од многу мека густина 2 за апликации кои бараат сообразност на тврда, агресивна 8 густина за максимално намалување и издржливост. Едилизираните тркала на Scotch-Brite Exl имаат мека, прилагодлива конзистентност што ефикасно ги измазнува, дебара и ги завршува рабовите на металните легури, како и многу пластика и композити. Постојат различни густини и оценки почнувајќи од многу мека густина 2 за апликации кои бараат сообразност со тврда, агресивна 8 густина за максимално намалување и издржливост. Со широк спектар на опции за сообразност и висока конзистентност, долготрајните индустриски абразиви на Шкотска-Брит се одлична опција за роботско дебагирање.

Параметри на производот

Слична стока