.

.

Кох-и-нор Поликолор цртање молив сет, 48 разновидни бои во калај, по 1 секој

Кох-и-нор Поликолор цртање молив сет, 48 разновидни бои во калај, по 1 секој

DEN 831.68

Пристапност
Залиха

Професионално ниво моливи за цртање, илустрирање и боење; 48 разновидни бои Оловото од 3,8мм содржи специјални масла за создавање отпорни на вода, густи, па дури и мозочни удари без да се користи голем притисок. Боите слој и се мешаат убаво без восочно зградба. Широк раб одличен за засенчување; Fine Sharp Point создава исклучителни детали. Направено од најдобрите бои на хардмут и опфатени со силен, издржлив кедар во Калифорнија. Професионално ниво моливи за цртање, илустрирање и боење; 48 разновидни бои. Оловото од 3,8мм содржи специјални масла за создавање отпорни на вода, густи, па дури и мозочни удари без да се користи голем притисок. Боите слој и се мешаат убаво без восочно зградба. Широк раб одличен за засенчување; Fine Sharp Point создава исклучителни детали. Направено од најдобрите бои на хардмут и опфатени со силен, издржлив кедар во Калифорнија. Комплетот за молив за цртање на поликолорот KOH-I-NOR, 48 разновидни бои во калај, содржи моливи од професионално ниво за цртање, илустрирање и боење.

Параметри на производот

Слична стока