.

.

Сдфг Кампување Пешачење Џеб Месинг Компас Пренослив Компас Навигација за Активности На Отворено

Сдфг Кампување Пешачење Џеб Месинг Компас Пренослив Компас Навигација за Активности На Отворено

DEN 1254.40

Пристапност
Залиха

Исклучителен рафиниран бакар направен компас Со ноќно светло, погодно за употреба во текот на ноќта. Со капак за заштита на компасот од прашина. Дизајниран со вклучен прстен, може да врзете јаже за да можете да го закачите компасот на вратот. Водоотпорен, не треба да се грижите за дождливите денови. Исклучителен рафиниран бакар направен компас. Со ноќно светло, погодно за употреба во текот на ноќта. Со капак за заштита на компасот од прашина. Дизајниран со вклучен прстен, може да врзете јаже за да можете да го закачите компасот на вратот. Водоотпорен, не треба да се грижите за дождливите денови. Исклучителен рафиниран компас направен од бакар со ноќно светло, погодно за употреба ноќе со капак за заштита на компасот од прашина дизајниран со вклучен прстен, може да врзете јаже за да можете да го закачите компасот на вратот водоотпорен, не треба да се грижите за дождливите денови суштинска алатка за кампување, пешачење, качување и други активности на отворено спецификација : Материјал : Бакарна Боја : Прикажи во големина на сликата : 50 х 16мм (д х т) забелешка : поради различниот монитор и светлосниот ефект, вистинската боја на предметот може да биде малку поинаква од бојата прикажана на сликите.

Параметри на производот

Material:
Copper
Color:
Show in picture
Size:
50 x 16mm (D x T)
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
Package Included:
1 x Compass
With the rechargeable battery and USB charging cable, the light is convenient for you to use, and it is a money saving product. :
Слична стока