.

.

Влошки За Отстранување Шминка За Лице -5 Влошки За Отстранување Шминка За Повеќекратна Употреба, Крпа За Отстранување Шминка, Крпа За Бришење Шминка, Средства За Чи?

Влошки За Отстранување Шминка За Лице -5 Влошки За Отстранување Шминка За Повеќекратна Употреба, Крпа За Отстранување Шминка, Крпа За Бришење Шминка,

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

ГУМА ЗА шминка со нула ОТПАД : Користете наместо памучни кругови за еднократна употреба, марамчиња за отстранување шминка, крпи за отстранување шминка или крпи за отстранување шминка Може да се користи без течни средства за отстранување на шминка, потребна е само вода. КОРИСТЕТЕ, ИЗМИЈТЕ, ПОВТОРНО КОРИСТЕТЕ : Без разлика дали ги користите Како средство за отстранување шминка или со мелем за чистење, овие влошки за повеќекратна употреба доаѓаат со торба за перење алишта за лесно перење во машина. Тие исто така прават одлични еколошки подароци за жените. УЛТРА МЕКА И ОТСТРАНУВА СЀ : овие крпи за отстранување шминка за повеќекратна употреба од микрофибер се неверојатно меки и нежни. Тие го бришат вашето лице од целата шминка, па дури и се отстранувач на шминка за очи. Овие влошки за чистење на лицето се задолжителни за сите жени што носат шминка. 5 ГОЛЕМИ ВЛОШКИ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ ШМИНКА ТРКАЛЕЗНА И ТОРБА за ПЕРЕЊЕ : овој комплет вклучува 5 влошки за лице за бришење шминка и торба за перење со патент за лесно чистење.

Параметри на производот

Слична стока