.

.

Комплет За Алатки за Отстранување На Автоматско Трим, 12 парчиња Алатки За Поправка На Автомобили, Комплет Клипови За Држачи За Каросерија, Алатки За Отстранување Н?

Комплет За Алатки за Отстранување На Автоматско Трим, 12 парчиња Алатки За Поправка На Автомобили, Комплет Клипови За Држачи

DEN 486.40

Пристапност
Залиха

Овие алатки се понежни што помага да се намалат гребнатинките и крадењето Автомобил Аудио Модификација Расклопување Алатки 12-Парче Во Собата. Лесен за употреба и носење. Дизајниран да одговара на сите автомобилски возила. Доволно крут за да помогне во отстранување на облогата, но доволно флексибилен за да се спротивстави на кршењето. Професионален комплет за алатки кој е цврст и лесен за употреба и нема лесно да се скрши или свитка.Се користи за инсталирање и отстранување на автомобилска аудио опрема, облоги на врати и прозорци, лајсни, панели и клипови. Строг Стандард : Произведен за да ги исполни стандардните спецификации, строго следете ја фабричката контрола на квалитетот. Опис : со овој комплет алатки за поправка на аудио отстранување на автомобили од 12 парчиња, можете брзо и лесно да го вратите звукот на автомобилот преку користење на овој производ. Мазна и постои одредена флексибилност, заштитете ги деловите на автомобилот кога ги отстранувате и инсталирате.Карактеристики : комплет за професионална алатка кој е цврст и лесен за употреба и нема лесно да се скрши или свитка.Овие алатки се понежни што помага да се намалат гребнатинките и крадењето.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Color:
Red
Material:
PVC + Steel
Product Size:
Please check on the picture
Opening Diameter:
Approx. 9mm / 0.4
Package Weight:
Approx. 283g
Package Included:
 
1 x Trim Removal Tools Set:
Слична стока