.

.

Робот Правосмукалка Убедливо, Робот Правосмукалка Мултифункционален USB Полнење Мини Паметни Убедливо Робот За Дрвени Подови, Плочка Тепих, Чистење Миленичиња Кос?

Робот Правосмукалка Убедливо, Робот Правосмукалка Мултифункционален USB Полнење Мини Паметни Убедливо Робот За Дрвени Подови,

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Сензор Со високи Перформанси : Уредно по должината на рабовите, не губете го секој вграден сензор со високи перформанси, а потоа откако ѕидот ќе се среди, нема да преживее Дизајниран со решетки против судир, лесно може да се справи со разни пречки на патот и е погоден за различни домашни средини. Контрола На Еден Клуч : контрола на еден клуч, лесна за стартување, контрола на еден прекинувач за клучеви, постарите и децата можат да работат, едноставни и лесни за употреба. Ова е домаќинство од суштинско значење за средување на влакна од домашни миленици, мермер, плочки и тврди подови. Низок Шум : роботот за чистење работи со низок шум, дури и ако сакате да се одморите или работите, тоа нема да ве вознемири. Интелигентен анти-судир и Пресврт, така што ќе можете да уживате во тивок живот.Интимен и низок шум дизајн, ве одржува уредни и удобни секој ден. Лесен За Уредување/Абс Материјал : автоматска џогер, моќен систем за средување, еден лесен чекор, земјата е уредна како нова. Роботскиот вакуум е изработен од абс материјал, отпорен на абење и издржлив за долгорочна употреба. Одлична Услуга : нашиот тим за услуги на клиентите има висококвалитетна работна ефикасност и професионалната писменост ќе ви обезбеди оптимални решенија донесени од производот. Ние ги решаваме вашите грижи за вас, ве молиме бидете сигурни дека ќе нарачате. Сензор Со високи Перформанси : Уредно по должината на рабовите, не губете го секој вграден сензор со високи перформанси, а потоа откако ѕидот ќе се среди, нема да преживее. Дизајниран со решетки против судир, лесно може да се справи со разни пречки на патот и е погоден за различни домашни средини. Контрола На Еден Клуч : контрола на еден клуч, лесна за стартување, контрола на еден прекинувач за клучеви, постарите и децата можат да работат, едноставни и лесни за употреба. Ова е домаќинство од суштинско значење за средување на влакна од домашни миленици, мермер, плочки и тврди подови.

Параметри на производот

Item Type:
Robot Vacuum Cleaner
Material:
ABS
Voltage:
5V
Current:
0.5-1A
Power:
4W
Continuous Working Time:
About 20min
Charging Time:
100-200min
Battery:
Li Polymer 300mAh (Included)
Gross Weight:
327g/11.5oz
Package List:
1 x Robot Vacuum Cleaner:
1 x Power Cord:
1 x Hook and Hoop Fasteners:
1 x Mop:
Слична стока