.

.

Лиухд 24 Парчиња Притиснете-На Маникир, Екстра Долг Ковчег Притиснете На Ноктите, Сјајни Лажни Нокти Лажни Совети Самолеплива Уметност За Нокти Долготрајна Лесна з?

Лиухд 24 Парчиња Притиснете-На Маникир, Екстра Долг Ковчег Притиснете На Ноктите, Сјајни Лажни Нокти Лажни Совети Самолеплива Уметност За

DEN 1145.60

Пристапност
Залиха

€_Трендовски Притиснете На Ноктите ● можете да добиете природен, модерен салон кој изгледа маникир за неколку минути без да чекате во салонот за ноктиСимпатичните нокти за притискање се Совршен избор За божиќен празник и итно закажување. Qw пакетот Вклучува 24 ПАРЧИЊА притиснете на ноктите, 2 листови двострани налепници За Лепило за нокти,1 парче мини датотека за нокти,1 дрвен Стап и 1 подлога за чистење.Можете да ја изберете најсоодветната лажна шајка за себе. €●Уникатен Дизајн Лажен Нокт●комплетот за нокти за печат е изработен од висококвалитетен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ,издржлив и отпорен на гребење,пријателски за вашите природни нокти.Комбинирајте трендовски елементи и класични бои за да изгледате попривлечно и сјајно.Само изберете го стилот што го сакате. €●Лесен За Употреба ● само исчистете ги ноктите, изберете ја вистинската големина на лажен шајка за себе, нанесете со желе двострани лепливи јазичиња(или користете сопствен лепак на ноктите).Притиснете на ноктите 15 секунди. Пријателски и за почетници и за професионалци во уметноста на ноктите. €●Убава И Корисна Q Лажните нокти се одлични и за професионален специјалист за нокти или за вежбање уметност за нокти, погодни за салони за нокти и самостојна уметност за нокти дома, прекрасен подарок за девојки и жени, вашата сопруга, девојка, мајка или сестри. КАРАКТЕРИСТИКИ : 1. 100% сосема нов и висок квалитет.

Параметри на производот

Material:
ABS
Color:
As the picture shows
size:
As the picture shows
Weight:
19g/box
Easy to use, perfect decoration and long lasting.:
PACKAGE:
A box of manicures(24PCS):
2 *Jelly gum:
1 *Small stick:
NOTE:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown on the picture.:
2. Please understand that manual measurement causes 1mm/0.39-3mm/1.18 measurement deviation.:
3. Do not remove it abruptly and it may cause harm to your nail surface. :
Слична стока