.

.

6 Парчиња Микрофони На Надувување Украси За Роденденски Забави 9,8 Инчи Микрофон За Надувување На Косплеј-Резерви За Роденденски Забави Од 80-тите 90-тите Години На Ми?

6 Парчиња Микрофони На Надувување Украси За Роденденски Забави 9,8 Инчи Микрофон За Надувување На Косплеј-Резерви За Роденденски Забави

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Пакетот вклучува : 6 парчиња микрофони на надувување во пакетот во случајни бои, доволна количина за да ги задоволите вашите различни потреби за украсување забави или да ги споделите со другите Мерење : Секој микрофон е прибл.8 " долги, и погодни за деца и возрасни раце. Дизајн на микрофон : овие микрофони на надувување се моделирани по вистинскиот микрофон во светли бои, а тоа се добри фото реквизити за забава. Квалитетен материјал : овој реквизит за микрофон на надувување е изработен од издржлив пвц материјал, а тие би можеле да бидат надуени и издувани, што е погодно за чување и може да ве сервисира долго време. Прилики за употреба : овие шарени играчки за микрофон на надувување се погодни за различни намени, како што се различни видови музика тематски забави, фотографии реквизити забави за танцување, карневал, сценски перформанси, Ноќта на Вештерките, Божиќ, роденденски забави итн. НЕ ПРЕТЕРУВАЈТЕ СО НАДУВУВАЊЕ. Карактеристики : Изработени од водоотпорна и издржлива пвц пластика, перат и издржливи. Разнесе убаво без дупки или протекување. Тоа може да биде симпатичен и смешен подарок за децата. Опсег на примена : МИКОРФОНИТЕ на надувување се погодни за забава За Ноќта на Вештерките, летна забава за пливање во базен, Божиќ, училишни активности, тематски забави.

Параметри на производот

Слична стока