.

.

Сет за прибор за прибор за унија Bairong Union, 16 парчиња во Велика Британија Тематски чаши за хартија, плочи, комплет за прибор за салфетки, партии на британско знаме за д?

Сет за прибор за прибор за унија Bairong Union, 16 парчиња во Велика Британија Тематски чаши за хартија, плочи, комплет за прибор

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

【Применливи прилики】 : Сетот за садови за приклучоци на унија може да се користи како декоративен знак за кафулиња, ресторани и хотели Совршено е за улични забави, градинарски забави, кралски забави, прилики за скара или големи спортски настани. 【Експрес патриотизам】 : Снабдувањето со прибор за прибор на Унијата Jackек беше прецизно дизајнирано да ги прикаже вашите патриотски идеи, да ја покаже својата гордост и ectionубов кон Велика Британија и да го пренесе вашиот восхит за кралот Чарлс III. 【Безбедно и издржливо】 : Слики за партии на партии за прибор за прибор за унија е изработено од здрав, еколошки материјал за хартија, кој е апсолутно безбеден и не е лесен за кршење. Прибор ви помагаат лесно да чувате забава за забава. 【Заштедете време】 : Овој сет за прибор за јадење на Unionек може да се фрли по употреба без чистење. Постави за забави за забави ви заштедуваат многу време за чистење. Ве молиме, не микробранови садови и чаши. 【Доволна количина】 : вклучително и хартиени крпи, 7-инчни хартиени плочи, 9-инчни хартиени плочи и чаши за хартија од 9 унца се по избор, доволно за да ги задоволите сите потреби за прибор за јадење од 16 гости, и можете да изберете според вашите вистински потреби . 【Применливи прилики】 : Сетот за садови за приклучоци на унија може да се користи како декоративен знак за кафулиња, ресторани и хотели. Совршено е за улични забави, градинарски забави, кралски забави, прилики за скара или големи спортски настани. 【Експрес патриотизам】 : Снабдувањето со прибор за прибор на Унијата Jackек беше прецизно дизајнирано да ги прикаже вашите патриотски идеи, да ја покаже својата гордост и ectionубов кон Велика Британија и да го пренесе вашиот восхит за кралот Чарлс III. 【Безбедно и издржливо】 : Слики за партии на партии за прибор за прибор за унија е изработено од здрав, еколошки материјал за хартија, кој е апсолутно безбеден и не е лесен за кршење. Прибор ви помагаат лесно да чувате забава за забава. 【Заштедете време】 : Овој сет за прибор за јадење на Unionек може да се фрли по употреба без чистење. Постави за забави за забави ви заштедуваат многу време за чистење.

Параметри на производот

Name:
Union Jack Tableware Set
Material:
Paper
Tissue size:
about 16.5*16.5cm/6.5*6.5in
Small dinner plate:
about 18cm/7in
Large dinner plate:
about 23cm/9in
Paper cup:
9 oz
Weight:
about 80-180g
Packing list:
Union Jack Theme Napkin*16pcs:
or:
Union Jack-themed small dinner plate*16pcs:
or:
Union Jack theme large dinner plate*16pcs:
or:
Union Jack-themed paper cup*16pcs:
Note:
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size.:
Due to the lighting effects and camera angles, there is a color difference in the product, please understand. :
Слична стока